Vezačica Za Vezivanje Stabiljka Voća i Povrća – Makaze Tapetool – Sa paketima punjenja

2.199,00 рсд4.680,00 рсд

Tapetool vezačica je idealan baštovanski alat namenjen za efikasno vezivanje svih vrsta stabljika i grančica, pružajući potporu voću, povrću i biljakama kao što su: paradajz, krastavci, vinova loza, grožđe, maline, cveće, grašak, paprike i slično.

Vrtlarska vezačica Tapetool je napravljena od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i plastike, dok za vezivanje koristi trakice od biorazgradivog materijala dizajnirane da se šire kako biljka raste, sprečavajući oštećenje stabiljke.

Za zdrav razvoj biljaka i efikasno obavljanje zahtevnih poljoprivrednih radova sa samo jednom rukom, pomoću Tapetool vezačice. 

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , ,

Vezačica za vezivanje stabiljka i zdrav razvoj svih vrsta biljaka – Efikasno i bezbedno obavljanja vrtlarskih radova sa samo jednom rukom!

 

Vezačica za vezivanje stabiljka je ručni alat namenjen olakšanju, poboljšanju i sigurnosti u izvođenju baštovanskih radova kao što su vezivanje svih vrsta stabljika, grančica, vinove loze, grmova cveća, malinjaka, voća i povrća.

Tapetool alat za pričvršćivanje biljaka je neophodan alat za svakog baštovana i poljoprivrednika koji želi da uštedi vreme i trud, dok poboljšava rast svojih biljaka. Ovaj ručni alat se koristi za vezivanje biljaka za kolje ili rešetke, obezbeđujući im neophodnu podršku i omogućavajući im da rastu na organizovan, efikasan i zdrav način.

Veoma je pouzdana i efikasna. Za rad koristi meku PVC biorazgradivu traku i punjenje u vidu spajalica koje spajaju krajeve trake.

 

Postupak Vezivanja Je Veoma Jednostavan

🌱 U vezačicu se umetnu traka i spajalice, zatim se stabiljka koju je potrebno vezati obuhvati u čeljust vezačice.

🌱 Laganim pritiskom na ručicu vezačice traka se obavija oko stabiljke, a njeni krajevi se istovremeno režu i spajaju spajalicama.

Tapetool vezačica grana i stabljika voća i povrća.

Glavne Prednosti Korišćenja Tapetool Alata za Zdrav Rast Biljaka

Ušteda vremena: Jedna od najvećih prednosti korišćenja Tapetool alata za pričvršćivanje biljaka je u tome što nam može uštedeti značajnu količinu vremena. Koristeći ovaj alat, možemo da vezujemo biljke za kolje ili rešetke u samo nekoliko sekundi. Ovo je posebno korisno za baštovane ili poljoprivrednike koji imaju puno biljaka za održavanje i žele da optimizuju svoje vreme.

Poboljšan rast biljaka: Još jedna velika prednost korišćenja Tapetool alata za pričvršćivanje biljaka je to što može pomoći u poboljšanju rasta biljaka. Pružanjem neophodne podrške našim biljkama, možemo osigurati da rastu na organizovan i efikasan način ali takođe i bezbedan jer smanjuju rizik od lomljenja stabiljke.

Ovo može dovesti do zdravijeg rasta biljaka koje proizvode više voća ili povrća, obezbeđujući veći prinos u vreme berbe!

 

Lako korišćenje: Tapetool alat za ručno pričvršćivanje biljaka je veoma jednostavan za korišćenje. To ga čini idealnim alatom za početnike i iskusne baštovane, jer ne zahteva nikakvu specijalizovanu obuku.

Univerzalna primena: Tapetool alat za pričvršćivanje biljaka može se koristiti za različite biljke, uključujući paradajz, krastavce, pasulj, grašak, malinjake, cvećnjake i još mnogo toga. Može se koristiti za vezivanje biljaka za kolje, rešetke ili bilo koji drugi potporni materijal koji se koristi u vrtu. To ovu vezačicu čini univerzalnim alatom koji je veoma koristan za različite vrste baštovanstva ili poljoprivrednih radova.

Trajnost: Tapetool vezačica za biljake je izrađena od kvalitetnih materijala, što ovaj alat čini dugotrajnim i otpornim na habanje. To znači da možemo koristiti ovaj alat dugi niz godina bez potrebe za zamenom, što dugoročno može uštedeti novac. Po potrebi su dostupna i dodatna pakovanja punjenja trakica i spajalica.

 

  • Idealan baštovanski alat.
  • Štedimo energiju, povećajmo efikasnost i zaštitimo naše biljke.
  • Biljke možemo vezati brzo, lako i sigurno.
  • Tapetool vezačica koristi se za vezivanje raznih vrsta stabljika biljaka, voća i povrća kao što su vinove loze, paradajz, krastavci, paprike, cveće i druge biljke kojima je potrebna potpora.
  • Jednostavno za rukovanje i pogodno za nošenje. Radi sa visokom efikasnošću.
  • Osnovni paket sadrži Tapetool vezačicu i 100m trake.

 

Još iz naše ponude za uređenje dvorišta i bašte, pogledati klikom na:

[button size=“medium“ style=“primary“ text=“Dvorište i bašta“ link=“https://vgmagaza.rs/product-category/dvoristeibastavikendica/“ target=““]

 

Specifikacije:

Materijal: Nerđajući čelik i plastika.
Oštrica: Nazubljena sečiva.
Dimenzije: oko 34 x 16cm

Dodatna oprema

Vezačica – L Paket, Vezačica – Osnovni Paket, Vezačica – XL Paket

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Vezačica Za Vezivanje Stabiljka Voća i Povrća – Makaze Tapetool – Sa paketima punjenja“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • Prskalica dužine 10m sa malim prskalicama na svakih nekoliko cm.
  • Lampa na solarnu energiju sa senzorom pokreta
  • Baštenske rukavice za vrt, baštu i dvorište za laku obradu zemlje, cveća i sličnih radova.
Scroll to Top