Interaktivni i dekorativni muzički kaktus koji peva i pleše

1.499,00 рсд

Interaktivni muzički kaktus koji pleše, peva, svetluca i na još mnogo veselih načina donosi zabavu i radost našim najmlađima. Muzički kaktus svojim simpatičnim dizajnom može ukrasiti bilo koji prostor tako da je i vrlo lepa dekoracija.

Visokokvalitetni materijal: Pletena tkanina sa trodimenzionalnim efektom, meka, udobna i sigurna.

 

Multifunkcionalno i zabavno: Kaktus koji pleše može da peva 120 veselih pesama i blistavim plesnim ritmom može da unese veselo raspoloženje u naš dom. Zamahuje svojim telom, sija i veoma je smešan. Pored toga, može snimati i ponovljati reči. Naravno, ovaj zvuk nije naš originalni zvuk, ali obradom i ponavljanjem onoga što smo rekli u veoma smešnom tonu donosi radost i smeh.

 

Jednostavno za korištenje: Pritiskom na dugme simpatični i veseli kaktus na baterije, će plesati i pevati prijatne pesme, stvarajući živu i toplu atmosferu u našem domu.

 

 

 

Savršen poklon: Plišana igračka kaktusa je najbolji poklon za praznike i rođendane. Vesela muzika i ples su veoma pogodni za stvaranje prijatne atmosfere i pogodni za rođendanske žurkice. Savršena dekoracija za uređenje doma i zabave, pogodan za obrazovanje u ranom detinjstvu.

 

 

 

 

Sreča i radost svakog dana: Ovaj radoznali, izražajni kaktus voli da zabavlja naše najmlađe tokom dana. U noćnom režimu, pravi zvuk dubokog sna i pušta tihu muziku. Veoma dobar prijatelj dan i noć.

 

 

 

Uputstvo za pranje: Prašinu možemo jednostavno obrisati vlažnom krpom. Potrebne su 3 alkalne baterije LR6 AA 1,5 V, koje nisu uključene u paket.

 

Visina elektronskog plesnog kaktusa je oko 32 cm (12,6 inča), a težina je oko 210 grama.

 

Prilikom poručivanja u napomeni se mogu naglasiti željeni modeli.

 

 

 

Karakteristike:

🌵 Može da peva.
🌵 Može da svetluca.
🌵 Može da snima.
🌵 Može da pleše.
🌵 Može ponoviti nečiji glas.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Interaktivni i dekorativni muzički kaktus koji peva i pleše“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • Pričljivi plišani hrčak koji ponavlja reči sive boje.
  • Plišani muzički slon koji igra žmurke u plavoj i roze boji.
Scroll to Top