HIMALAJSKA SLANA LAMPA

2.700,00 рсд

Himalajske slane lampe osim dekorativnog efekta imaju i pozitivan uticaj na  zdravlje.

Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala i elemenata koji se mogu pronaći u ljudskom organizmu.

Kada se kristal soli zagreje ona emituje negativne jone (povoljne za naše zdravlje) i na taj način ima efekat prirodnog jonizatora.

Lampu od himalajske soli možemo  držati na radnom stolu dok radimo, pokraj troseda /f otelje na kojima gledamo televiziju ili čitatmo knjigu,

u kuhinji ili pak u kupatilu  dok uživamo u opuštajućoj kupki. Njeno toplo svetlo pružit će nam mir i ugodu te potaknuti bolje raspoloženje ili nas pripremiti za spavanje.

Dobrobiti himalajske lampe

 

  • Pročišćava vazduh – poput kućnih biljaka za pročišćavanje vazduha, himalajska lampa uklanja loše tvari iz vazduha poput alergena i plijesni.
  • Smanjuje simptome alergija – upravo zbog toga što pročišćava vazduh, ova lampa smanjuje koncentraciju alergena u prostoru.
  • Smanjuje elektromagnetsku radijaciju – pozitivne ione koji su loši za naš organizam otpuštaju mobilni telefoni, računari i televizori.
  • Olakšava poteškoće kod bronhitisa i astme – himalajska so čak se koristi u inhalatorima koji ublažavaju napade astme i olakšava disanje.
  • Potiče koncentraciju – upravo jer smanjuje elektromagnetsku radijaciju, ova lampa pomaže nam da se bolje koncentrišemo na rad za računarom  ili u okruženju sa puno elektronske  opreme.
  • Olakšava i potiče zdrav san – ugodno i toplo svetlo himalajske lampe umiruje organizam i priprema ga za san.
  • Smanjuje anksioznost i potiče dobro raspoloženje – topla boja svetlosti i negativni ioni koje lampa otpušta podižu raspoloženje i razinu energije tokom dana.
  • Pruža ugodnu noćnu svetlost u sobama u kojima borave naša deca.

 

Lampa od himalajske soli pruža i terapiju boja :

Crvena svetlost podstiče na uzbuđenje, snagu i prijatan osećaj zraka koji donose toplotu. Ona daje životnu snagu, aktivira životni duh i prijatno prenosi toplotu.
Žuta boja podseća na sunčane zrake koji donose svežinu, veselje i oduševljenje. Ona zna da probudi i da rastera mračne misli, kao i da pruži opuštanje i slobodu tela.
Narandžasta boja leči pluća i povećava nivo energije. Podstiče osećaje uzbuđenosti, entuzijazma i topline.
Ružičasta boja spada u spektar hladnih boja. Podstiče um na sanjarenje i stvaranje novih ideja. To je boja nežnosti, bezbednosti i ljubavi. Smanjuje unutrašnju tenziju, iscrpljenost, ali stimuliše nežnost.
Ova so je nastala pre 200 miliona godina, u bazenima morske soli koji su bili prekriveni lavom. Milionima godina je bila izolovana od zagađivača i ostala je očuvana i netaknuta u drevnoj sredini.

Ljudi koji pate od sezonskog afektivnog poremećaja takođe su rekli da imaju koristi od sjaja himalajskih slanih lampi u vidu umirujuće energije koju dobijaju od njih. Čak i ako ne patite od ekstremnog zimske depresije, svakako se ponekada možete naći u stanju tuge. Himalajske slane lampe poboljšavaju Vaše raspoloženje, usled poboljšavanja protoka kiseonika i krvi do mozga zajedno sa seratoninom ( seratonin je hormon zadužen za osećaj sreće u ljudskom mozgu ).

Boja

Crni, srebrni, Zlatni

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „HIMALAJSKA SLANA LAMPA“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top