Uradi sam 3D Samolepljive tapete – Pre i posle – uređenje doma

Uradi sam 3D samolepljive tapete – Da bismo Vam približili na koji sve način možete urediti svoj dom i to uz pomoć najvećeg trenda u uređenju prostora -3D samolepljivih tapeta, spremili smo vam par primera:

Prekrijte oguljenu farbu, napukle zidove ili druga oštećenja
  1. Skidanje boje, gletovanje i krečenje je obiman i često skup posao. Nesavršenosti na zidu možete mnogo brže prekriti samolepljivim tapetama koje su postojane čak i do deset godina. Ovo znači da se neće odlepljivati i odvajivati tokom tog perioda.

2. Ne grdite decu ukoliko su bila kreativna (pa makar i na kućnim zidovima). Umesto toga, budite i vi kreativni pa zajedno sa njima, u samo par koraka, osvežite zidove u vašem domu. Dovoljno je da odlepite pozadinu tapete i pritisnete uz zid.

Uradi sam 3D Samolepljive tapete

3. Ukoliko imate probleme sa vlagom, koja se iznova i iznova vraća dovoljno je da obuhvaćeno mesto tretirate adekvatnim sredstvom za uklanjanje vlage i buđi a zatim postavite tapetu koja će sprečiti dalje širenje i ujedno poslužiti kao odlična dekoracija zidu.

Uradi sam 3D Samolepljive tapete
Ukrajajte i uklapajte tapete prema želji

Čak i ako nemate problema sa oštećenom farbom na zidu ili vlagom idalje možete dekorisati i ukrasiti prazne zidove u vašem domu. Unesite živost kombinujući više boja, ukrajajući ciglu ili jednostavnim postavljanjem cele table.

Dekoracija i renoviranje

1. Renoviranje kuhinje može biti nezgodno zbog svih njenih elemenata a postavljanje pločica zna biti izuzetno skupo. Ono što se sve više provlači kao idealno rešenje jeste postavljanje 3D samolepljivih tapeta. Bez brige, ove tapete su vodootporne a čak trpe i toplotu do 120 stepeni. Masne fleke se skidaju lako, jednim potezom uz brisanje vlažnom krpom.

Tapete možemo iskoristi i za dekor u dnevnom boravku, na terasi ili u kupatilu. Pustite mašti na volju i spojite lepo sa korisnim.

2. Dekoracija tapetama može biti veoma zabavna a uz to i isplativa jer možete kupiti onoliko tabli tapeta koliko vam je potrebno – niste uslovljeni određenom količinom.

3. Pretvorite spavaću sobu, dnevni boravak ili bilo koju drugu prostoriju nalik na one iz Diznijevih crtaća, kombinujući boje, nameštaj i razne kućne aksesoare.

Uradi sam 3D Samolepljive tapete

Ukoliko vam je potrebna dodatna inspiracija pogledajte 4 ideje za uređenje doma uz pomoć 3D samolepljivih tapeta a pripremili smo i detaljan vodič za postavljanje.

____________________________________________________________________________________________________________________

Uradi sam 3D Samolepljive tapete

Da pogledate video o postavljanju tapeta kliknite ovde.

0
    0
    VAŠA KORPA
    VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU