Univerzalni bežični daljinski upravljač – Duplikator ključeva

1.400,00 рсд

Daljinski duplikator sa 4 tastera, za kopiranje ključeva za vrata, rampe, kapije, alarmnih sistema, pametnu kućnu rasvetu i slično. Jednostavno iskopirajte kod sa vašeg starog ključa na novi i on je spreman za korišćenje.

Duplikator ključeva je univerzalni bežični daljinski upravljač koji će učiniti naš život jednostavnijim i lakšim!

 

 

Duplikator ključeva & Način korišćenja:

 

  1. Reset: Držati istovremeno A i B tipku sve dok LED dioda ne treperi konstantno, zatim otpustiti tipke.
  2. Brisanje koda: istovremeno pritisnuti dugme za otključavanje i zaključavanje; LED svetlo će brzo trepnuti 3 puta, pustiti jednu tipku (drugu i dalje držati)  i zatim brzo slobodnim prstom kliknuti na pušteno dugme dok LED svetlo ne počne brzo da trepće; možete pustiti oba prsta; zatim kliknuti bilo koje dugme; kada se LED svetlo ugasi to znači da je kod prazan; ukoliko nakon pritiskanja bilo kog dugmeta na kontroloru led svetlo ostane uključeno to znači da prethodni kod nije obrisan. U tom slučaju je potrebno ponoviti postupak dok kodiranje ne bude uspešno. Možete više puta brisati i stavljati novi kod.
  3. Kopiranje: levom rukom držati originalan kontrolor a desnom duplikat i držati ih što bliže jedan drugom; ppritisnuti prvo dugme na oba istovremeno; oko 2 sekunde, led svetlo će trepnuti 2 puta; nakon sekunde glavno svetlo nastavlja da radi, možete pustiti prste a zatim pritisnuti prvo dugme, ako svetlo nastavi da radi to znači da je kod sa originalnog kontrolora uspešno kopiran na duplikator. Istom metodom možete kopirati ostalu dugmad. Ukoliko ste uspešno obavili kopiranje duplikator će raditi isto kao original.
  4. Povratak kopirane funkcije: Ako ste zabunom obrisali kopirane funkcije, pritisnite i držite tipku C i D dok LED dioda ne treperi konstantno.

 

Pre korišćenja duplikatora obavezno ukloniti prethodni kod!

 

Specifikacije:

  • 4 programibilne tipke
  • Baterija uključena u ponudu
  • Radna frekvencija: 433 (433.92) MHz
  • Domet: do 100 m na otorenom
  • Materijal: Metal + plastika + guma

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Univerzalni bežični daljinski upravljač – Duplikator ključeva“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

Scroll to Top