Valjak Za Krečenje Koji Štedi Vreme i Boju – Paint Roller trnasformiše i oživljava vesele boje u celom domu za samo nekoliko minuta

1.497,00 рсд

Preskočimo nered, uštedimo novac i zabavimo se farbanjem zidova, drvenih površina, paluba, plafona i nameštaja sa celom porodicom!

Ofarbajmo cele zidove ili samo prikrijmo tragove ogrebotina bez mrlja i kapanja za samo nekoliko minuta.

Set za krečenje koji olakšava posao i štedi boju može da transformiše i oživi veselim bojama ceo naš dom brže i jednostavnije nego što smo ikada mislili da je moguće.

Patentirani sistem za nanošenje boje u savršenom i ravnomernom sloju, će nas vrlo brzo uveriti da nijedan drugi valjak za krečenje ne može da se takmiči sa svestranošću i performansama našeg Paint Roller seta za krečenje.

Paint Roller će za samo nekoliko minuta oživeti vesele boje u našem celom domu!

Valjak za krečenje koji čuva boju koristi inovativna mikrovlakna zajedno sa patentiranim sistemom raspodele boje, koji ravnomerno raspoređuje boju po valjku. U isto vreme olakšava posao i štedi nam novac jer nikada neće naneti previše boje na valjak i sprečava kapanje i prskanje.

Paint Roller Valjak Za Krečenje!

Dok farbamo zidove u svom domu, moramo nebrojeno puta da umočimo valjak u posudu sa bojom pre nego što završimo sa jednom sobom. U tim momentima nam verovatno svima kroz glavu prolazi misao „Kada bi samo postojao način da se ovaj proces ubrza“.

Paint Roller je jedinstveni valjak za farbanje koji nam omogućava da popunimo bočnu stranu bojom, koja će zatim polako nanositi boju na spoljašnju stranu valjka. Na ovaj način nikada više nećemo morati da ga vučemo kroz drugu tacnu sa bojom ili umačemo u posudu pa otresamo da se ocedi čime pravimo više nereda i rasipamo boju.

Paint Roller savršeno nanosi boju na skoro bilo koju vrstu materijala, odličan je za farbanje čitavih prostorija ili samo za popravku od ogrebotina. Lako se čisti ispiranjem pod vodom u sudoperu, plus njegov mali dizajn zauzima samo polovinu prostora standardnog valjka za farbanje.

Ne samo da će nam uštedeti vreme dok farbamo, već će nam uštedeti i novac jer nećemo bespotrebno trošiti boju. Osim toga, Paint Roller nikada neće kapnuti ili prskati višak boje, tako da ne moramo brinuti da ćemo napraviti nered na tepihu ili podovima sa previše boje na valjku.

Kako to funkcioniše?

Jednostavno uklonimo poklopac sa bočne strane valjka, sipamo svoju omiljenu boju, vratimo poklopac i počnemo da valjamo boju na zid.

Boja unutar valjka će polako da izlazi ka spoljašnjoj strani valjka po potrebi. Količina boje koja izlazi iz valjka se kontroliše u zavisnosti od toga koliko jako pritisnemo na zid. Za tanak sloj, samo lagano pritisnemo valjak na zid a za jači sloj pritisnemo malo snažnije.

Sa ovim inovativnim valjkom za farbanje koji skladišti boju možemo da ofarbamo celu sobu za samo 20 minuta.

 

Paint Roller se pričvršćuje na dršku za farbanje kako bi proširio svoj domet. Na ovaj način možemo da ofarbamo veoma visoke zidove ili plafone, a da ne moramo brinuti da li će nam boja ponovo kapnuti na glavu ili podove. Set za farbanje pored standardnog valjka sadrži još nekoliko drugih vrlo inovativnih alata za farbanje, uključujući valjak za pristup ivicama vrata, prozora i ćoškova, ugaonu podlogu, tri šipke za pristup plafonu i dve posude.

 

Specifikacije:

Materijal: Plastika i mikrovlakna.
Dimenzije valjka: Oko 19cm x 20cm.
Valjak za ivice: Oko 7cm x 10cm/28cm.
Ugaona podloga: Oko 8cm x 20cm.
Posuda za odlaganje: Oko 22cm x 11cm.
Posuda za boju: Oko 22cm x 15cm.
Dužina šipke: Svaka oko 25cm.
Zapremina valjda: Oko 900ml (preporučuje

 

Sadržaj paketa:

1 x Standardan valjak za krečenje.
1 x Valjak za ivice.
1 x Ugaona podloga.
3 x Šipke za nastavljanje.
2 x Posuda za boju.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Valjak Za Krečenje Koji Štedi Vreme i Boju – Paint Roller trnasformiše i oživljava vesele boje u celom domu za samo nekoliko minuta“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

 • Pištolj za brzo farbanje zidova
 • 3d dekorativni samolepljivi satovi sa 25 različitih modela.
  3D Satovi

  Dekorativni 3D samolepljivi zidni satovi

  1.899,00 рсд2.499,00 рсд Одаберите опције
 • Miks vakuum kesa - kombinacije za sve prilike!
  Ušteda i organizacija prostora

  Miks vakuum kesa – kombinacije za sve prilike!

  1.190,00 рсд1.980,00 рсд Одаберите опције
Scroll to Top