,

Multifunkcionalni stalak za kapute i obuću

2.999,00 рсд

Elegantan i multifunkcionalan stalak za kapute i obuću. Ovaj stalak za kapute i obuću nam nudi udoban život sa urednim okruženjem našeg doma, bez bespotrebnog nereda.

Multifunkcionalni dizajn: Vrlo modernim, funkcionalnim, jednostavnim dizajnom i stilom, ovaj elegantni stalak za kapute učiniće da naš hodnik, kupatilo, ulaz, ili balkon bude organizovaniji i moderniji. Dizajn 3 u 1, stalak za kapute, stalak za cipele i 8 kuka su kombinovani da zadovolje sve naše potrebe za skladištenjem bez zauzimanja prostora.

Jednostavna instalacija: Prema uputstvima za instalaciju, možemo vrlo brzo postaviti naš stalak za kapute sa standardnim alatom za radove koji imamo u kući. Stalak je veoma lagan, toliko da jedna osoba može završiti instalaciju.

Sa preciznim i elegantnim dizajnom, šrafovi se nalaze u liniji sa policama i tako stvaraju utisak jednostavnog modernog izgleda.

Čvrst i izdržljiv: Proizvod je sastavljen od debele čelične cevi i visokokvalitetne međuslojne tkanine, sa dobrom stabilnošću i jakim kapacitetom nosivosti. Međuslojna tkanina ne samo da sprečava padanje malih predmeta, već se i lako čisti. Metalni spoljni sloj je obojen kvalitetnim lakom za pečenje, što naš stalak za kapute i obuću čini otpornim na rđu.

Lepo, simpatično i praktično: Savršen stalak za kapute i klupice za odlaganje obuće, omogućavaju nam da okačimo svoju odeću, torbe, šalove, kišobrane, ključeve, i odložimo svoju sezonsku obuću. Elegantan dizajn boja i strukture može se postaviti bilo gde, ne samo na ulazu, nego i za odlaganje odeće u prostoriji. Stalak je takođe opremljen finim poklopcima za nogice, koji štite naš pod i takođe čine naš stalak stabilnijim.

 

Napomena: Savetuje se da se proizvod ne postavlja na mesta gde je dugotrajno izložen suncu.

 

Karakteristike:

Materijal: Metal
Veličina: Oko 60cm x 26cm x 153cm
Boja: Crna i bela

 

Sadržaj paketa:

1 × Stalak za kapute
1 × Uputstva za instalaciju

Boja

Bela, Crna

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Multifunkcionalni stalak za kapute i obuću“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top