Jonska filter – glava za tuš

699,00 рсд

Jonska baterija – filter – glava za tuš je jednostavno, ali neverovatno efikasno rešenje za vaše NAJBOLJE iskustvo tuširanja. Održava prirodnu vlažnost kože, sprečava hlor da dodiruje vašu kožu i kosu i povećava snagu čišćenja.

Da li želite da se osećate kao da ste tek izašli iz spa centra svaki put kada izađete iz sopstvenog kupatila?

Uz  filter glavu za tuširanje spa osećaj je zagarantovan!

Voda prolazi kroz kuglice joda koje je filtriraju, tako da se tuširate najčistijom vodom, vodeći pritom računa o Vašoj koži i o Vašem zdravlju. Jak pritisak omogućava komforno tuširanje, a jedinstveni dizajn sprečava curenje i tako ostvarujete uštedu na računu za vodu.

 

  • FILTER TUŠ BATERIJA, sa kuglicama od aktivnog uglja, zeolitom i srebrnim nitima, prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida.
  • Deluje anti bakterijski, uklanja kamenac i neprijatne mirise, dajući vodi izuzetnu čistinu i mekoću. Laserski bušeno sito, daje izuzetno jak mlaz vode čak i sa veoma slabim pritiskom, što znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine. Kada se prvi put budete istuširali FILTER TUŠEM, osetićete drastičnu razliku jer će prečišćena voda i laserski mlaz mnogo bolje skinuti svu prljavštinu i nečistoće sa vaše kože, a u isto vreme neće isušiti Vašu kožu i kosu. (Voda filtrirana FILTER TUŠEM se takođe može koristiti i za piće.)

Trajanje FILTER TUŠA:

  • 6 meseci kupanja za četvoročlanu porodicu, godinu dana kupanja za dvočlanu porodicu ili dve godine kupanja za jednog čoveka.
  • Nakon toga tuš i dalje možete normalno koristiti, laserski mlaz je i dalje tu, samo je njegovo svojstvo zadržavanja nečistoća umanjeno.

Montaža FILTER TUŠA:

  • Jednostavnim pokretom našrafite tuš na crevo vaše tuš baterije i tuširanje može da počne.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Jonska filter – glava za tuš“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • Miks vakuum kesa - kombinacije za sve prilike!
  • Samolepljiva silikonska nano traka
  • Višenamensko brzo penušavo sredstvo za čišćenje odvodnih cevi.
Scroll to Top