Multifunkcionalni sto za laptop – prenosivi

3.899,00 рсд

Dizajniran sa sklopivim nogama, ovo kompaktno postolje za laptop omogućava vam lak rad gde god da se nalazite. Koristite ga kod kuće, u krevetu ili tokom putovanja. Kada završite, jednostavno savijte okvir i smestite ga u ormane ili nosite gde god želite.

Hajde da koristimo računar bez naprezanja vrata i leđa!

Koristite ga kod kuće, u krevetu ili tokom putovanja!

 

  • Sprečava da se računar pregreva svojim jedinstvenim dizajnom platforme koji takođe funkcioniše kao hladnjak laptop računara. Ventilator sa USB napajanjem osigurava da je gadget u optimalnom stanju čak i kada ga koristite duže vreme.

 

  • Odlikuje se rotacijom od 360 stepeni i mehanizmom za zaključavanje zgloba za udobno zaključavanje na mestu pod različitim uglovima. Hajde da koristimo računar bez naprezanja vrata i leđa.

 

  • Fleksibilan pribor za kuću i kancelariju koji odlično funkcioniše kao stojeći stolić, fioka za večeru, držač za laptop i tablet, nosač za doručak, stalak za projektor, postolje za notebook računare i prenosni držač za čitanje idealan za upotrebu na kauču, podu ili u krevetu.

 

  • Proizveden uz zgodan jastučić za miš ili zaštitni zglob, ovaj postolje za laptop nudi različite uglove što ga čini savršenim nameštajem za zaposlene pojedince. Omogućuje korisnicima da ga savijaju i uvijaju pod njihovim pogodnim uglom kako bi ga koristili na više načina.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Multifunkcionalni sto za laptop – prenosivi“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top