,

Mini klima – Arctic AIR Ultra

2.599,00 рсд

Klime svakako pomažu da se rashladimo, ali su i veliki trošak kada rade po ceo dan.

Mini klima Arctic Air Ultra je poboljšani prenosivi lični rashlađivač koji nam omogućava da uživamo u hladnom, čistom vazduhu bilo gde tako što hladi, vlaži i pročišćava vazduh, sa 3 brzine ventilatora i višesmernim ventilacionim otvorom.

Poboljšani Arctir Air Ultra model mini klime nam donosi dva puta jači efekat hlađenja nego prethodna verzija, uz minimalnu potrošnju električne energije!

Mini klima Arctic AIR Ultra 3u1 nam donosi poboljšani i duplo jači efekat hlađenja!

 

 

Da li i vi pokušavate da se udobno rashladite ali Vam je vruće, znojite se i nije vam lako da funkcionišete?

 

 

 

 

Mini klima

Mini klima Arctic Air Ultra je poboljšani prenosivi lični rashlađivač koji nam omogućava da uživamo u hladnom, čistom vazduhu bilo gde tako što hladi, vlaži i pročišćava vazduh. Ovaj model podržava 3 brzine ventilatora i višesmerni ventilacioni otvor.

Pokretanje standardnih klima uređaja po ceo dan je bučno i skupo a ventilatori samo duvaju vreli vazduh oko nas.
Arctic Air Ultra lični rashlađivač prostora pretvara vruće prostore u hladna mesta za osveženje zahtevajući samo minimalnu električnu potrošnju.

Sada bolje nego ikad sa dvostruko većom snagom hlađenja, Arctic air Ultra hladi, vlaži i pročišćava svaki lični prostor.

Tajna je u Hydro-chill tehnologiji na kojoj je zasnovan rashladni sistem uređaja i funkcioniše na principu isparavanja. Stoga, pored rashlađivanja vazduha, filter istovremeno vlaži vazduh i pomaže u njegovom čišćenju od alergena i neprijatnih mirisa. Na ovaj način Arctic AIR Ultra stvara zdravije okruženje za život, za nas i našu porodicu.

 

 

Dodavanjem nekoliko kapi eteričnog ulja lavande, možemo se rešiti i komaraca.

 

 

Mini klima

Jednostavna Upotreba

Jednostavno dodamo vodu u gornji rezervoar za vodu, pritisnemo dugme i možemo se prepustiti uživanju hladnog i osvežavajućeg osećaja.

 

Arctic Air Ultra može da radi od 10 do 12 sati po punjenju i sa dvostruko većom snagom hlađenja! Održaće naš prostor hladnim i udobnim satima.

Arctic Air Ultra višesmerni ventilacioni otvor je podesiv tako da usmeri vazduh u oblast koju mi želimo. Tri brzine ventilatora nam omogućavaju da prilagodimo svoje iskustvo hlađenja sa niskim, srednjim i visokim podešavanjima.

 

Tihi ventilator i umirujuće noćno svetlo čine ovu mini klimu savršenom za korišćenje tokom vrelih noći za udoban i miran san čak i naših najmlađih.

 

Mini klima

 

Mini klima ultra dolazi sa poboljšanim sunđerastim filterom koji je periv i zamenjiv. Lako se održava i zaštićen je prilagodljvim prednjim krilcima. Jednostavno uklonimo prednji deo, uklonimo filter, očistimo ga pod vodom i koristimo ponovo. Zaboravimo na skupe mesečne zamene filtera.

Arctic air Ultra je energetski efikasan i bez freona. Nikada više nećemo brinuti o skupom računu za struju. Najbolje od svega što krasi ovaj poboljšani model je lagani i prenosivi dizajn koji nam omogućava da nosimo svoju Arctic Air Ultra mini klimu bilo gde.

 

Uživajmo u hladnom i svežem vazduhu u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, kancelariji, kuhinji, podrumu, kupatilu, prosto gde god nam je dostupna zidna utičnica ili USB ulaz.

 

 

 

 

Ključne karakteristike:

  • Efekat 3u1 – hladi, osvežava i pročišćava vazduh.
  • Tihi ventilator i umirujuće ambijent svetlo.
  • 7 različitih boja sa opcijom ciklusa boja.
  • Kompaktan i moćan, čak dva puta jači od prethodne verzije.
  • Uključuje se u zidne utičnice ili USB portove.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Mini klima – Arctic AIR Ultra“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • Mali kućni aparati

    3u1 Mini klima sa LED svetlima

    2.899,00 рсд Додај у корпу
Scroll to Top