Novogodišnji laserski projektor 16u1

4.580,00 RSD

Praznična disko svetla i disko kugla 2 u 1. Novi dizajn efektne kombinacije svetla u 7 boja za jedinstvenu zabavu i atmosferu sa projekcijom diskoteke.

Novogodišnji Laserski Projektor Sa Daljinskim Upravljačem!

 

Novogodišnji laserski projektor sa 3 radna režima: AUTOFLASH zvuk aktiviran, mogućnost odabira različitih režima rada u skladu sa sopstvenim potrebama. Disko scensko svetlo je pogodno za sve prilike i zabave.

Daljinski upravljač može da kontroliše uključivanje/isključivanje i zaustavljanje disko svetala i disko kugle. Laserski projektor baca odsjaj jasnih i lepih šara, što će oživeti zabavu i učiniti je nezaboravnom.

Jednostavna instalacija i širok raspon: Laserski projektor je lak za upotrebu i može se postaviti na sto, na pod ili okačiti da baca odsjaj sa plafona.

Ova unikatna svetla za zabavu pokrivaju površinu od oko 150 kvadratnih stopa do 300 kvadratnih stopa na visini od 10 stopa.

Svetla za zabavu pogodna su za dekoraciju spavaće sobe, rođendanske zabave, diskoteke, bara, klizališta, banketa, porodičnog okupljanja, venčanja, javnog trga, hotela, karaoka, koncerata i drugih zabavnih objekata.

 

Pratite nas i na FACEBOOK i INSTAGRAM.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Novogodišnji laserski projektor 16u1“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …

0
    0
    VAŠA KORPA
    VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU