Snaga univerzuma u LED rukavici sa 6 infinity dragulja kao moćno oružije za najmlađe članove Marvelovih osvetnika

1.799,00 рсд

Iz Marvelove kolekcije igračaka dolazi LED rukavica beskonačnosti sa 6 dragulja, dva režima svetla, i odgovara većini dečijih rukica.

Tanos, opasan i lukav vojskovođa, koji sada traga za ključnim kamenjem beskonačnosti koji uključuje kamen uma, kamen vremena, kamen moći, svemirski kamen, kamen stvarnosti i kamen duše kako bi zbrisao polovinu univerzuma jednim svojim udarcem prstiju.

 

Thanos-ova Infinity rukavica je opremljena LED funkcijom osvetljenja sa dva režima koji uključuju efekat svetla i pulsirajući svetlosni efekat za šest moćnih dragulja beskonačnosti. Dizajn završen finim metalnim slikama i vremenskim efektima, i specijalno dizajniranom prilagođenom bazom sa filmskim logotipom koji će držati rukavicu čvrsto u uspravnom položaju.

 

Nova verzija beskonačne rukavice sa magnetom za decu sa LED dragim kamenjem može se ukloniti i instalirati, što stvara više zabave u kosplej igrama.

 

Dizajn koji se može ukloniti: Snaga univerzuma ugrađena CR927-tijum baterijom u svaki dragi kamen. Pritskom na bateriju, kamen će da svetli i ima tri režima osvetljenja koja se mogu izabrati. Dužina rukavice oko 27-29cm.

 

Vrhunski kvalitet: PVC beskonačna rukavica sa imitacijom dragog kamena, je mekana i odgovara većini dečijih rukica.

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Snaga univerzuma u LED rukavici sa 6 infinity dragulja kao moćno oružije za najmlađe članove Marvelovih osvetnika“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • Kamper Patrolne Šape – Paw Patroll Mission Cruiser
Scroll to Top