Pribor Za Crtanje i Bojenje – Kreativni drveni kofer sa luksuznim priborom za crtanje 180 kom

3.170,00 рсд

Otkrijmo male, a velike umetnike, pokrenimo dečiju maštu i kreativnost!

Kofer sa kompletnim priborom za crtanje i slikanje se nalazi u koferu.

180 delova ( bojice, flomastere, voštane bojice, vodene bojice, četkice..)

Pribor za crtanje i bojenje u inspirativnom i luksuznom koferu sa svim potrebnim materijalima za nova umetnička stvaranja!

 

Pribor za crtanje i bojenje dolazi u luksuznom drvenom koferu kao umetnički set koji je kreiran da inspiriše kreativnost, osnove crtanja i slikanja svakog budućeg umetnika i pruži obilje boja za kombinovanje kako bi stvorio svoj novi umetnički svet!

 

Pribor Za Crtanje i Bojenje

 

Set za umetničko stvaralaštvo od 180 komada uključuje mnoštvo bojica, pastelnog sirovog ulja, olovaka u boji, debelih akvarel olovaka, finih akvarel

olovaka, akvarelni akvarel prah, spajalice, šiljilo za olovke, četkicu, olovku za skice, tečni lepak, gumicu, lenjir i drvenu kofer, kako bi inspirisali decu i ljubitelje slikanja na kreativnu stranu i da uvek imaju svoj pribor spreman. Sve što jednom malom umetniku treba da povuče prvu liniju svog umetničkog stvaranja.

Svaka olovka ili alat za crtanje su upakovani kako naši mališani ne bi zaprljali ruke, a umetnički materijali se čuvaju u kucćištu kako bi bili organizovani. Kućište se otvara ravno za lak pristup, pružajući savršen način za decu i odrasle da eksperimentišu sa raznim umetničkim medijima.

 

 

Višestruki Umetnički Izražaji

Slikanje uljnim pastelnim bojama, slikanje šarenim olovkama, takođe pruža i akvarel stil, što pruža izbor crtanja prema raspoloženju slikara. Bogatim izborom boja odgovara svim umetnicima koji su u potražnji za savršenim priborom kako bi iskazali i nadogradili svoje umetničke veštine.

 

 

Pribor Za Crtanje i Bojenje

 

Odgovoriće Potrebama Svakog Umetnika

Ovaj ekskluzivni luksuzni komplet za crtanje dolazi u veoma kompaktnom pakovanju. Ručka za kofer i kopče za zaključavanje čine ovaj umetnički set veoma lakim za transport.
Odgovoriće želji za crtanjem gde god da se deca nalaze, kao i odraslima kada im se jave ideje koje žele da zabeleže baš u ovom momentu i sačuvaju umetničko viđenje ili osećanje probuđeno možda čak i tokom putovanja.

 

pribor za crtanje i bojenjeSadržaj i karakteristike:

 1. 20 markera
 2. 36 flomastera
 3. 20 bojica
 4. 12 vodenih bojica
 5. 40 voštanih bojica
 6. 40 uljanih bojica
 7. Lenjir,
 8. Rezač,
 9. Gumica,
 10. Spajalice,
 11. Četkica,
 12. Lepak.
 13. Dimenzije: 53 x 29 x 4cm.
 14. Kofer: Drveni sa ručkama i bravicama za zaključavanje.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Pribor Za Crtanje i Bojenje – Kreativni drveni kofer sa luksuznim priborom za crtanje 180 kom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

 • Delux umetnički set za crtanje i bojenje od 130 delova u drvenom koferu
Scroll to Top