Markeri za crtanje i skiciranje – Dvostrani markeri za kreiranje savršenih crteža, pejzaža, dizajn i skiciranje – umetnički setovi prema tvojoj meri!

1.299,00 рсд3.899,00 рсд

Markeri za crtanje živopisnih boja koji neće probiti papir. Po uzoru na Posca markere, pružaju instant sušenje zahvaljujući mastilu na alkoholnoj bazi.

Dvoglavi vrhovi omogućavaju precizno iscrtavanje i lako bojenje velikih površina. Dostupno je pet različitih veličina setova, a svaki set dolazi sa praktičnom torbom za odlaganje.

 

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , ,

Markeri za crtanje i skiciranje – oživimo svoje crteže i unesimo im dušu!

 

Markeri za crtanje jarkih i postojanih boja. Po uzoru na Posca markere pružaju jednostavno senčenje, širok spektar boja, instant sušenje bez razmazivanja i dve glave za precizno crtanje.

Markeri za crtanje i skiciranje koji se instant suše.

Instant sušenje i širok spektar boja

Zahvaljujući mastilu na bazi alkohola, boja se suši skoro odmah po kontaktu sa papirom te na taj način ne dolazi do neurednog razmazivanja ili probijanja papira usled prevelike vlažnosti. Mastilo nije toksično i potpuno je bezbedno za upotrebu.

Sloj boje možemo nanositi i više puta a stapanje nijansi je izuzetno lako – pođimo od najtamnije ka najsvetlijoj nijansi a zatim ćemo svakom svetlijom nijansom preći preko onih prethodno nanetih, tamnijih.

Širok spektar boja omogoćuva nam da prikažemo delo u punom svetlu baš onako kako smo ga i zamislili – sa mnoštvom senki, boja i svetlih površina tzv. hajlajtova.

Markeri za crtanje i skiciranje sa duplim vrhovima sa obe strane markera.

Markeri za crtanje sa duplim vrhom za precizno skiciranje

Ovi markeri su idealni za klasično skiciranje, grafičko crtanje, dizajn ili jednostavno razonodu. Odlični su za korišćenje prilikom različitih arthitetskih projekata, pravljene različitih reklamnih animacija i sl. Svaka olovka je dvostrana što znači da sadrži tanju stranu za precizno iscrtavanje i dodavanje detalja, kao i deblju stranu koja nam služi za bojenje i podebljavanje određenih delova.

Debljina tanje strane iznosi 1mm dok deblja iznosi 6mm. Deblju stranu možemo okretati tako da čitavom površinom markera bojimo površinu ili možemo bojiti i samim vrhom ove strane te na taj način dobiti liniju neke srednje debljine koja se obično koristi za podebljavanje tj. naglašavanje određenih delova.

Markeri za crtanje i skiciranje pružaju osećaj kakav treba iskusiti!

Markeri za crtanje i precizno skiciranje

Idealan poklon svakom umetniku

Svaki pravi umetnik je uvek u potrazi za nekom novom bojom, tehnikom ili opremom. Njihova strast je vizualno prikažu svu kreativnost koju nose u svojim mislima i duši. Njihovo delo je njihova poezija. Zbog toga verujemo da je ovo idealan poklon za svako dete i svakog čoveka koji voli umetnost, bez obzira na pol, godine ili profesiju.

Setovi su podeljeni u grupe od 36, 40, 60, 80 i 120 komada te možemo odabrati onaj koji će najbolje odgovarati našim potrebama ili nama dragih osoba.

Uz svaki set dolazi torbica za čuvanje i lakši transport.

Živopisne i jarke boje ostavljaju nežan, glatak trag na papiru.

Markeri za crtanje i skiciranje, mogu se iscrtati dizajni sa preciznim detaljima. Na slici je primer dizajna haljine u crvenoj boji.

 

 

 

Još iz naše ponude:

[button size=“medium“ style=“primary“ text=“Edukativne igračke“ link=“https://vgmagaza.rs/product-category/igracke/zamalegenijalce/“ target=““]

 

Specifikacije:

Veličina markera: 151x12mm
Materijal: mastilo na bazi alkohola
Dvostruki vrh: 1 mm i 6 mm

Pakovanje sadrzi:

Set markera u odabranoj količini.
Torbu za čuvanje.

 

Količina

120 kom, 36 kom, 40 kom, 60 kom, 80 kom

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Markeri za crtanje i skiciranje – Dvostrani markeri za kreiranje savršenih crteža, pejzaža, dizajn i skiciranje – umetnički setovi prema tvojoj meri!“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • 2u1 Digitalna slavina i protočni bojler za zid.
    Slavine sa grejačem

    2u1 Digitalna slavina i protočni bojler

    2.799,00 рсд2.997,00 рсд Одаберите опције
  • Umetnički kofer za decu – Kreativni set drvenih, voštanih i vodenih bojica, flomastera i drugog pribora
Scroll to Top