Lotus Svetlosti i Senke

2.399,00 рсд

  • 2u1 difuzer sadrži u sebi projektor i noćnu lampu;
  • Aromoterapijsko delovanje;
  • Difuzer radi na struju, snagom od 15W;
  • Kapacitet vode : 150 ml;
  • Kapacitet ovlaživanja vazduha : 35 ML/H;
  • Ultrasonična frekvencija 2,4 MHz;
  • Jednostavnost programiranja rada;
  • Sa ugrađenim tajmerom i LED indikatorom;
  • Dimenzije: visina 10cm i obim 35cm.
  • Boja: pink, zelena, plava.
Шифра производа: #LD15 Категорија:

Lotus Svetlosti i Senke je osveživač vazduha namenjen korišćenju u manjim prostorijama, poseduje lampu-projektor sa tri različita šablona za osvetljenje i može se koristiti za aromaterapiju.

FUNKCIJA VLAŽENJA VAZDUHA

Ukoliko se često budite sa suvim grlom, glavoboljom, muči vas nesanica ili imate problem sa hrkanjem, trebalo bi da obratite pažnju na vlažnost vazduha u vazduha u vašem domu i drugim prostorima u kojima boravite. Razlog ovih problema je najčešće suv vazduh koji izaziva tegobe sa disanjem, nesanicu i dehidrataciju tela što kasnije uzrokuje glavobolju, hronične upale, ispucalu kožu, itd.. Ovi problemi se javljaju bez obzira na godišnje doba ali je sve to još izraženije zimi kada je vazduh sam po sebi dosta teži i suvlji. Ovi uredjaji vraćaju optimlnu vlažnost vazduhu i čine ga osetno prijatnijim. Koža je hidrirana a disajni putevi prohodni. Zgodan je za svakodnevnu upotrebu.

AROMATERAPIJSKO DEJSTVO

Aromaterapija je najpopularniji metod lečenja u alternativnoj medicini a odnosi se na inhaliranje lekovitih svojstava prirodnog bilja u organizam. Dodavanjem par kapi prirodnog eteričnog ulja u difuzer dovodimo do njihovog raspršivanja u vazduh u vidu fine pare, stvarajući pri tome negativne jone koji pročišćavaju vazduh,uništavaju bakterije i istovremeno ispunjavaju prostor mirisom. Udisanjem takvog vazduha vršimo direktnu inhalaciju lekovitih supstanci a da o tome i ne mislimo.

TIH, NEČUJAN REŽIM

Lotus osveživači su tihi, skoro nečujni pri radu. Možete ih korisiti dok spavate ili na poslu, bez bojazni da će praviti buku i ometati vas u svakodnevnim aktivnostima.

AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  I  MODERAN  DIZAJN

Zahvaljujući  LED osvetljenju, Lotus osveživače možete koristiti i kao noćnu lampu ili za ambijentalo osvetljenje radi kreiranja prijatnije atmosfere a svojim modernim dizajnom nam može poslužiti i u dekorativne svrhe.

PAKOVANJE SADRŽI

Lotus Svetlosti i Senke osveživač vazduha, 3x šablon za lampu projektor, adapter i uputstvo za upotrebu.

KARAKTERISTIKE

Napajanje: AC100-240V / Snaga: do 15w / Tajmer: 1h/3h/5h /Frekvencija: 2.4MHz / Pokrivenost prostorije: do 15m2 /Zapremina: 150ml/ Materijal: PP, ABS, PVC.

 

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale osveživače vazduha kliknite ovde.

Boja

Svetlo drvo, Tamno drvo

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Svetlosti i Senke“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top