Lotus Mini Vaza

1.499,00 рсд

Lotus – mini ultrazvučni usb ovlaživač vazduha.

Održava vazduh vlažnim i čini ga ne samo prijatnijim, već i zdravijim za udisanje.

Prilikom kupovine Lotus difuzera  i eteričnog ulja po izboru ostvarujete popust u iznosu od 10% na ukupnu vrednost.

Шифра производа: #LD11 Категорија:

Lotus Mini Vaza je dekorativan ovlaživač vazduha namenjen za svakodnevnu upotrebu u prostorijama u kojima boravimo. Ovlaživači vazduha pomažu kod glavobolja, upala i drugih negaivnih uticaja do kojih dovodi suv i topao vazduh.

TIH

Potpuno nečujan u režimu rada. Ovaj simpatični mini ovlaživač ne remeti nas svojim radom ukoliko ga smestimo u radni prostor, kao ni tokom sna ukoliko se odlucimo za spavacu sobu.

OVLAŽIVAČ VAZDUHA 

Suv vazduh je često uzrok zapušenog nosa, otežanog disanja, bola u grlu, glavobolje pa čak i nesanice. Zbog ovoga se preporučuje korišćenje ovlaživača, pogotovo u prostorijama gde često boravimo.  Iako ga treba koristiti nevezano za godišnje doba, naročito je koristan tokom hladnih dana kada su nam prostorije uglavnom zatvorene, a u njima se greje. Tada je vazduh izuzetno suv, što ga čini pogodnim za razvijanje bakterija i što čini  grlo i nos razdražljivim, zbog čega kijamo, kašljemo i zbog čega smo zapušeni.

NAČIN RADA

Poklopac se lagano uklanja bez potrebe alata. Potrebno je samo odvrnuti i podići poklopac kako bi  sipali vodu. Sa gornjeg dela ovlaživača odvrnuti plastični štapić i iz njega izvući pamučni uložak vodeći računa o malom federu koji se nalazi na dnu. Pamučni štapić dobro natopiti u vodi par minuta a zatim ga vratiti nazad i zatvoriti uređaj.  Nakon ovog pritisnite dugme za potretanje. U ovaj ovlaživač prostorije može stati do 130ml vode. Vreme aktivnog rada mu je maksimalno 5 sati prilikom kojeg se proizvede do 30ml pare po satu.

 AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  

6 različitih svatlosnih režima, koje možemo da menjamo, omugućuju nam da kreiramo atmosferu prema trenutnom raspoloženju.

PAKOVANJE  SADRŽI

Lotus Mini Vaza osveživač , USB kabl i uputstvo za upotrebu.

KARAKTERISTIKE

 Za prostorije do 15 m2 / Kapacitet:  130 ml / LED svetla: 7 boja / Dimenzije: otp150 x 102 mm

Lotus Mini Vaza ovlaživač vazduha

 

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale modele ovlaživača vazduha kliknite ovde. 

Boja

Svetlo drvo, Tamno drvo

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Mini Vaza“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top