Lotus Life

4.500,00 рсд

Difuzer i ovlaživač vazduha, velikog kapaciteta – 500 ml.

Ultrasoničan – skoro nečujan difuzer klasicnog dizajna koji će se uklopiti u bilo koji ambijent.

SPECIFIKACIJE:

 

Dužina jezgra: oko 160 cm

Napajanje: AC 100 – 240V 50-60HZ / DC 24V 500 mA 

Režim rada:  podrazumevano neprekidno,  10S interval, 2h, 4h 

Kapacitet: 500 ml

Pokrivenost prostorije: do 30m2

LED svetla: 7 boja 

Dimenzije: otp 160 x 160 120 mm 

Funkcija: Ovlažavanje vazduha, Aromaterapija, LED svetlo 

Zaštita od nedostatka vode: podrška

Prilikom kupovine Lotus difuzera  i eteričnog ulja po izboru ostvarujete popust u iznosu od 10% na ukupnu vrednost.

Шифра производа: #LD10 Категорија:

 Lotus Life je osveživač vazduha namenjen vlaženju vazduha i aromaterapiji. Pogodan je za prostorije do 30 m2 a zahvljujući svom modernom dizajnu dodaje estetsku vrednost svakom domu.

FUNKCIJA VLAŽENJA VAZDUHA

Ukoliko se često budite sa suvim grlom, glavoboljom, muči vas nesanica ili imate problem sa hrkanjem, trebalo bi da obratite pažnju na vlažnost vazduha u vazduha u vašem domu i drugim prostorima u kojima boravite. Razlog ovih problema je najčešće suv vazduh koji izaziva tegobe sa disanjem, nesanicu i dehidrataciju tela što kasnije uzrokuje glavobolju, hronične upale, ispucalu kožu, itd.. Ovi problemi se javljaju bez obzira na godišnje doba ali je sve to još izraženije zimi kada je vazduh sam po sebi dosta teži i suvlji. Ovi uredjaji vraćaju optimlnu vlažnost vazduhu i čine ga osetno prijatnijim. Koža je hidrirana a disajni putevi prohodni. Zgodan je za svakodnevnu upotrebu.

AROMATERAPIJSKO DEJSTVO

Aromaterapija je najpopularniji metod lečenja u alternativnoj medicini a odnosi se na inhaliranje lekovitih svojstava prirodnog bilja u organizam. Dodavanjem par kapi prirodnog eteričnog ulja u difuzer dovodimo do njihovog raspršivanja u vazduh u vidu fine pare, stvarajući pri tome negativne jone koji pročišćavaju vazduh,uništavaju bakterije i istovremeno ispunjavaju prostor mirisom. Udisanjem takvog vazduha vršimo direktnu inhalaciju lekovitih supstanci a da o tome i ne mislimo.

TIH, NEČUJAN REŽIM

Lotus osveživači su tihi, skoro nečujni pri radu. Možete ih korisiti dok spavate ili na poslu, bez bojazni da će praviti buku i ometati vas u svakodnevnim aktivnostima.

AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  I  MODERAN  DIZAJN

Zahvaljujući  LED osvetljenju, Lotus osveživače možete koristiti i kao noćnu lampu ili za ambijentalo osvetljenje radi kreiranja prijatnije atmosfere a svojim modernim dizajnom nam može poslužiti i u dekorativne svrhe.

PAKOVANJE  SADRŽI

Lotus Life difuzer, Adapter, Daljinski upravljač, Mericu za vodu i uputstvo za upotrebu

KARAKTERISTIKE

Dužina jezgra: oko 160 cm / Napajanje: AC 100 – 240V 50-60HZ / DC 24V 500 mA / Režim rada:  podrazumevano neprekidno,  10S interval, 2h, 4h / Kapacitet: 500 ml / LED svetla: 7 boja / Dimenzije: otp 160 x 160 120 mm / Funkcija: Ovlažavanje vazduha, Aromaterapija, LED svetlo / Zaštita od nedostatka vode: podrška

Lotus Life osveživač

 

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale osveživače vazduha kliknite ovde.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Life“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top