Lotus Aromatični Difuzer

2.999,00 рсд

Lotus Lala – ultrasonični difuzer prečišćivač vazduha

Izuzetno dekorativan, tih osveživač, namenjen za aromaterapiju i prečišćavanje vazduha.  Pomaže pri disajnim tegobama, kod nesanice i problema sa hrkanjem.

SPECIFIKACIJE:
  • Dimenzije:  160 x 117mm;
  • Napajanje: AC100 – 240V 50-60HZ / DC 24V 600mA;
  • Radna snaga:  15,6W;
  • Tajmer: 1h, 2, 3, ON;
  • Kapacitet: 200 ml;
  • LED Svetla: 7 boja;
  • Kapacitet spreja: 30ml/h;
  • Materijal: PP/ABS;
  • Metoda produkcije magle: 2,4 mHz.

Prilikom kupovine Lotus difuzera  i eteričnog ulja po izboru ostvarujete popust u iznosu od 10% na ukupnu vrednost.

Шифра производа: #LD9 Категорија:

Lotus Lala osveživač vazduha je dizajniran tako da se uklopi u sve prostorije našeg doma, kancelarije, da osveži prostor, dekoriše radni sto, ili bude simpatičan, ali koristan detalj  dnevne sobe.

Stepen vlažnosti vazduha je od izuzetne važnosti po naše zdravlje i za kvalitet samog života, jer suv vazduh negativno utiče na respiratorne organe.  Ovaj ultrazvučni osveživač vazduha pomoću ultrazvučnih vibracija pretvara vodu u finu maglu koja povećava nivo vlažnosti u vazduhu. To dovodi do poboljšanja kvaliteta vazduha u prostoru i samim tim sprečava isušivanje sluzokože disajnih organa i kože.

FUNKCIJA VLAŽENJA VAZDUHA

Ukoliko se često budite sa suvim grlom, glavoboljom, muči vas nesanica ili imate problem sa hrkanjem, trebalo bi da obratite pažnju na vlažnost vazduha u vazduha u vašem domu i drugim prostorima u kojima boravite. Razlog ovih problema je najčešće suv vazduh koji izaziva tegobe sa disanjem, nesanicu i dehidrataciju tela što kasnije uzrokuje glavobolju, hronične upale, ispucalu kožu, itd.. Ovi problemi se javljaju bez obzira na godišnje doba ali je sve to još izraženije zimi kada je vazduh sam po sebi dosta teži i suvlji. Ovi uredjaji vraćaju optimlnu vlažnost vazduhu i čine ga osetno prijatnijim. Koža je hidrirana a disajni putevi prohodni. Zgodan je za svakodnevnu upotrebu.

AROMATERAPIJSKO DEJSTVO

Aromaterapija je najpopularniji metod lečenja u alternativnoj medicini a odnosi se na inhaliranje lekovitih svojstava prirodnog bilja u organizam. Dodavanjem par kapi prirodnog eteričnog ulja u difuzer dovodimo do njihovog raspršivanja u vazduh u vidu fine pare, stvarajući pri tome negativne jone koji pročišćavaju vazduh,uništavaju bakterije i istovremeno ispunjavaju prostor mirisom. Udisanjem takvog vazduha vršimo direktnu inhalaciju lekovitih supstanci a da o tome i ne mislimo.

TIH, NEČUJAN REŽIM

Lotus osveživači su tihi, skoro nečujni pri radu. Možete ih korisiti dok spavate ili na poslu, bez bojazni da će praviti buku i ometati vas u svakodnevnim aktivnostima.

AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  I  MODERAN  DIZAJN

Zahvaljujući  LED osvetljenju, Lotus osveživače možete koristiti i kao noćnu lampu ili za ambijentalo osvetljenje radi kreiranja prijatnije atmosfere a svojim modernim dizajnom nam može poslužiti i u dekorativne svrhe.

PAKOVANJE SADRŽI

 Lotus Lala osveživač; AC Adapter; Uputstvo za upotrebu.Lotus Lala

Uputstvo za upotrebu:

Otvorimo posudu, potom napunimo rezervoar vodom.

Možemo dodati 2-3 kapljice eteričnog ulja.

Priključimo ovlaživač na izvor napajanja i pritisnemo „MIST“ da bismo izabrali željeni režim.

Pritisnemo  „SVETLO“ da promenimo  boju.

Preporučujemo često menjanje vode zbog zdravijeg funkcionisanja difuzera.

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale osveživače vazduha kliknite ovde.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Aromatični Difuzer“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top