Lotus Kupa

3.199,00 рсд

Osveživač vazduha u obliku stilizovane kupe, namenjen prečišćavanju i vlaženju vazduha u domu. U kombinaciji sa eteričnim uljima služi aromaterapijsko dejstvo i pomaže kod raznih respiratornih problema. Rešite se stresa, povratite energiju i opustite se onako kako zaslužujete.

SPECIFIKACIJE:

 

Dužina jezgra: oko 170 cm;

Napajanje: AC 100 – 240V 50-60HZ / DC 24V 650MA;

Tajmer: 1h, 3h, 6h, ON;

Kapacitet: 400 ml;

Pokrivenost prostorije: do 25m2;

LED svetla: 7 boja

Dimenzije: otp 168 x 148 mm;

Prilikom kupovine Lotus difuzera  i eteričnog ulja po izboru ostvarujete popust u iznosu od 10% na ukupnu vrednost.

Шифра производа: #LD2 Категорија:

Lotus Kupa je osveživač vazduha namenjen korišćenju u manjim prostorijama, poseduje lampu-projektor sa tri različita šablona za osvetljenje i može se koristiti za aromaterapiju.

FUNKCIJA VLAŽENJA VAZDUHA

Ukoliko se često budite sa suvim grlom, glavoboljom, muči vas nesanica ili imate problem sa hrkanjem, trebalo bi da obratite pažnju na vlažnost vazduha u vazduha u vašem domu i drugim prostorima u kojima boravite. Razlog ovih problema je najčešće suv vazduh koji izaziva tegobe sa disanjem, nesanicu i dehidrataciju tela što kasnije uzrokuje glavobolju, hronične upale, ispucalu kožu, itd.. Ovi problemi se javljaju bez obzira na godišnje doba ali je sve to još izraženije zimi kada je vazduh sam po sebi dosta teži i suvlji. Ovi uredjaji vraćaju optimlnu vlažnost vazduhu i čine ga osetno prijatnijim. Koža je hidrirana a disajni putevi prohodni. Zgodan je za svakodnevnu upotrebu.

AROMATERAPIJSKO DEJSTVO

Aromaterapija je najpopularniji metod lečenja u alternativnoj medicini a odnosi se na inhaliranje lekovitih svojstava prirodnog bilja u organizam. Dodavanjem par kapi prirodnog eteričnog ulja u difuzer dovodimo do njihovog raspršivanja u vazduh u vidu fine pare, stvarajući pri tome negativne jone koji pročišćavaju vazduh,uništavaju bakterije i istovremeno ispunjavaju prostor mirisom. Udisanjem takvog vazduha vršimo direktnu inhalaciju lekovitih supstanci a da o tome i ne mislimo.

TIH, NEČUJAN REŽIM

Lotus osveživači su tihi, skoro nečujni pri radu. Možete ih korisiti dok spavate ili na poslu, bez bojazni da će praviti buku i ometati vas u svakodnevnim aktivnostima.

lotus Kupa osveživač vazduha

AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  I  MODERAN  DIZAJN

Zahvaljujući  LED osvetljenju, Lotus osveživače možete koristiti i kao noćnu lampu ili za ambijentalo osvetljenje radi kreiranja prijatnije atmosfere a svojim modernim dizajnom nam može poslužiti i u dekorativne svrhe.

PAKOVANJE  SADRŽI

Lotus Kupa difuzer, adapter, daljinski upravljač i mericu za vodu.

KARAKTERISTIKE

Dužina jezgra: oko 170 cm / Napajanje: AC 100 – 240V 50-60HZ / DC 24V 650MA / Tajmer: 1h, 3h, 6h, ON / Kapacitet: 400 ml / LED svetla: 7 boja / Dimenzije: otp 168 x 148 mm

 

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale osveživače vazduha kliknite ovde.

Boja

Svetlo drvo, Tamno drvo

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Kupa“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top