Lotus Kugla

1.399,00 рсд

Lotus – mini ultrazvučni usb ovlaživač vazduha.

Dezinfikujte prostor u kome boravite od bakterija, virusa, grinja! Učinite ga svežim, mirišljavim i prijatnim za boravak u svom domu ili kancelariji.

Održava vazduh vlažnim i čini ga ne samo prijatnijim, već i zdravijim za udisanje.

Prilikom kupovine Lotus difuzera  i eteričnog ulja po izboru ostvarujete popust u iznosu od 10% na ukupnu vrednost.

Шифра производа: #LD8 Категорија:

Lotus kugla je ovlaživač vazduha pogodan je za korišćenje u domu i kancelariji a zahvaljujući svojim malim dimenzijama lako staje na svaki sto ili policu. Ovlaživač vraća vlažnost vazduhu te sprečava dehitrataciju tela, glavobolje i osećaj suvoće u grlu.

 

TIH, NEČUJAN RAD

Potpuno nečujan u režimu rada. Ovaj simpatični mini ovlaživač ne remeti nas svojim radom ukoliko ga smestimo u radni prostor, kao ni tokom sna ukoliko se odlucimo za spavacu sobu.

OVLAŽIVAČ VAZDUHA 

Suv vazduh je često uzrok zapušenog nosa, otežanog disanja, bola u grlu, glavobolje pa čak i nesanice. Zbog ovoga se preporučuje korišćenje ovlaživača, pogotovo u prostorijama gde često boravimo.  Iako ga treba koristiti nevezano za godišnje doba, naročito je koristan tokom hladnih dana kada su nam prostorije uglavnom zatvorene, a u njima se greje. Tada je vazduh izuzetno suv, što ga čini pogodnim za razvijanje bakterija i što čini  grlo i nos razdražljivim, zbog čega kijamo, kašljemo i zbog čega smo zapušeni.

NAČIN RADA

Poklopac se lagano uklanja bez potrebe alata. Potrebno je samo odšrafiti i nežno podići poklopac kako bi  sipali vodu. U ovaj ovlaživač prostorije može stati do 130ml vode. Vreme aktivnog rada mu je maksimalno 5 sati prilikom kojeg se proizvede do 30ml pare po satu. Ekstremno tihi ultrazvučni rad aktivno prati stanje vode unutar ovlaživača prostorije  i automatski nadgleda nedostatak vode i isključuje ovlaživač u slučaju nestanka tečnosti. Na ovaj način sigurnost je zagarantovana.

 lotus kugla ovlaživač vazduha
AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  

6 različitih svatlosnih režima, koje možemo da menjamo, omugućuju nam da kreiramo atmosferu prema trenutnom raspoloženju.

PAKOVANJE  SADRŽI

Lotus kugla osveživač , USB kabl i uputstvo za upotrebu.

KARAKTERISTIKE

 Vreme rada do 5h / Kapacitet:  130 ml / LED svetla: 6 boja / Dimenzije: otp 95 x 100  mm

lotus kugla ovlaživač vazduha

 

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale modele ovlaživača vazduha kliknite ovde. 

Boja

Svetlo drvo, Tamno drvo

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Kugla“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top