Lotus Gigant

3.500,00 рсд

Difuzer velikog kapaciteta sa LED lampom, služi za aromaterapiju eteričnim uljima.

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera.

Specifikacije:

Napajanje: AC 100 – 240V 50-60HZ/ DC 24V 650MA;

Tajmer: 1h, 3h, 6h, ON;

Kapacitet: 500 ml;

Pokrivenost prostorije: do 30m2;

LED svetla: 7 boja

Dimenzije: otp 160 x 160 x 120 mm.

Prilikom kupovine Lotus difuzera  i eteričnog ulja po izboru ostvarujete popust u iznosu od 10% na ukupnu vrednost.

Шифра производа: #LD13-1 Категорија:

Lotus Gigant je osveživač vazduha velikog kapaciteta i elegantnog dizajna u luksuznoj beloj boji. Namenjen je upotrebi u većim prostorijama a idealan je za upotrebu u raznim salonima, kupatilima ili većim kancelarijama.

FUNKCIJA VLAŽENJA VAZDUHA

Ukoliko se često budite sa suvim grlom, glavoboljom, muči vas nesanica ili imate problem sa hrkanjem, trebalo bi da obratite pažnju na vlažnost vazduha u vazduha u vašem domu i drugim prostorima u kojima boravite. Razlog ovih problema je najčešće suv vazduh koji izaziva tegobe sa disanjem, nesanicu i dehidrataciju tela što kasnije uzrokuje glavobolju, hronične upale, ispucalu kožu, itd.. Ovi problemi se javljaju bez obzira na godišnje doba ali je sve to još izraženije zimi kada je vazduh sam po sebi dosta teži i suvlji. Ovi uredjaji vraćaju optimlnu vlažnost vazduhu i čine ga osetno prijatnijim. Koža je hidrirana a disajni putevi prohodni. Zgodan je za svakodnevnu upotrebu.

AROMATERAPIJSKO DEJSTVO

Aromaterapija je najpopularniji metod lečenja u alternativnoj medicini a odnosi se na inhaliranje lekovitih svojstava prirodnog bilja u organizam. Dodavanjem par kapi prirodnog eteričnog ulja u difuzer dovodimo do njihovog raspršivanja u vazduh u vidu fine pare, stvarajući pri tome negativne jone koji pročišćavaju vazduh,uništavaju bakterije i istovremeno ispunjavaju prostor mirisom. Udisanjem takvog vazduha vršimo direktnu inhalaciju lekovitih supstanci a da o tome i ne mislimo.

TIH, NEČUJAN REŽIM

Lotus osveživači su tihi, skoro nečujni pri radu. Možete ih korisiti dok spavate ili na poslu, bez bojazni da će praviti buku i ometati vas u svakodnevnim aktivnostima.

AMBIJENTALNO  OSVETLJENJE  I  MODERAN  DIZAJN

Zahvaljujući  LED osvetljenju, Lotus osveživače možete koristiti i kao noćnu lampu ili za ambijentalo osvetljenje radi kreiranja prijatnije atmosfere a svojim modernim dizajnom nam može poslužiti i u dekorativne svrhe.

PAKOVANJE  SADRŽI

Lotus Gigant difuzer, USB punjač, mericu za vodu i uputstvo za upotrebu.

KARAKTERISTIKE

 Napajanje: AC 100 – 240V 50-60HZ / DC 24V 650MA / Tajmer: 1h, 3h, 6h, ON / Kapacitet: 500 ml / LED svetla: 7 boja / Dimenzije: otp 160 x 160 x 120 mm.

Lotus Gigant osveživač vazduha

 

Poboljšajmo kvalitet vazduha! Odgovor za bolji san, manje stresa, vise energije i na posletku jedna opuštena atmosfera. 

Da pogledate ostale osveživače vazduha kliknite ovde.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Lotus Gigant“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top