Difuzer sa efektom plamena – Lotus Fire

3.199,00 рсд

Difuzer Lotus Fire sa jedinstvenim LED svetlom koje pruža elegantan efekat plamena, stvarajući ugodnu i opuštajuću atmosferu nakon dugog i napornog dana. Dodavanje nekoliko kapi eteričnih ulja u Lotus Fire difuzer omogućava ublažavanje simptoma koji su povezani sa suvim vazduhom.

Zbog svog tihog sistema rada može da se koristi u kancelariji ili kao noćno svetlo za spavaću sobu.

Шифра производа: - Категорија: Ознаке: , , , ,

Difuzer sa efektrom plamena Lotus Fire sa LED osvetljenjem za ugodnu atmosferu

Difuzer sa efektom plamena je multifunkcionalni kućni uređaj koji ne samo da može poboljšati dekor našeg doma, nego i kvalitet vazduha u našem prostoru. Ovaj uređaj kombinuje prednosti ovlaživača vazduha i dekorativne stone lampe sa LED osvetljenjem, stvarajući jedinstveni i praktični dodatak bilo kojem domu.

Njegov elegantan dizajn i jedinstveni izgled plamena privlače pažnju, dok benefiti aromaterapije pomažu u borbi protiv suvog vazduha, suve kože, suvog grla, nesanice i brojnih drugih stanja koje unose nemir u našu svakodnevnicu. Lotus Fire je model zapremine od 240ml i tri tajmera za rad koji omogućavaju podešavanje ovlaživanja vazduha prema našim željama. Ukoliko difuzer ostane bez vode, automatski će se sam ugasiti. Lotus Fire osveživač vazduha je vrlo tih te se preporučuje za sve prostorije, čak i dečije sobe ili kancelarije.

Kako se Lotus Fire difuzer kombinuje sa esencijalnim uljima?

Difuzer sa efektom plamena Lotus Fire, može se koristiti sa esencijalnim uljima koja se raspršuju u vazduh u obliku fine magle. Eterična ulja koja se koriste sa difuzerima su izvedena iz biljaka i imaju različita terapeutska svojstva. Koriste se tako što se u difuzer sipa voda, a zatim se nekoliko kapi etarskih ulja dodaju u vodu, te se zatim difuzuju u vazduh. Na nama je samo da izaberemo pravu kombinaciju ulja prema sopstvenim potrebama za umirenje, opuštanje, meditaciju, fokus ili se želimo rešiti dosadnih insekata kao što su komarci.

Aroma difuzer za aromaterapiju sa efektom plamena.

 

Specifikacije:

Model: Difuzer Lotus Fire
Zapremina: 240ml
Posebni efekti: LED osvetljenje i efekat plamena
Tajmer: Tri tajmera za 1h, 3h ili 6h

Pratite nas i na FACEBOOK i INSTAGRAM.

Boja

Bela, Siva

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Difuzer sa efektom plamena – Lotus Fire“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Scroll to Top