Eleketrična i lako prenosiva pumpa za balone

3.600,00 рсд

Eleketrična prenosiva pumpa za naduvavanje balona, odlikuje se laganim dizajnom, prenosivom veličinom i automatskim naduvavanjem. Struja vazduha velike brzine kontroliše temperaturu motora i omogućava dugotrajan životni vek. Dekoracija više ne mora biti iscrpljujući deo priprema za proslave.

Električna pumpa za balone

 

Prenosiva balon pumpa: Brzo naduvavanje balona pod visokim pritiskom. Odlikuje se laganim dizajnom, prenosivom veličinom i ručkom koja se lako hvata. Električnu balon pumpu možemo poneti bilo gde sa sobom za rođendan, venčanje ili bilo koju drugu proslavu ukrašenu šarenim balonima.

 

Električna balon pumpa: Ova balon pumpa nudi ručne i automatske režime naduvavanja, brze i kontrolisane kako bi se sprečilo pucanje balona. Takođe kontroliše temperaturu motora koristeći struju vazduha velike brzine kako bi se motor održao ispod radne temperature za dugotrajnu upotrebu.

 

Ušteda vremena i laka upotreba: Električna balon pumpa za vazduh sa dvostrukim mlaznicama, može naduvati stotine balona za kratko vreme, olakšava posao mnogo bolje i od ručne pumpe. Njegova specijalna mlaznica znatno olakšava rad. Počinje kada pritisnemo mlaznicu i prestaje odmah pri puštanju, ako je potrebno naduvati veliki broj balona, možemo uključiti dugme za kontinuiranu upotrebu.

 

Optimizovan sistem rada: Sa patentiranim specijalnim sistemom hlađenja za motor, podržava kontinuiranu upotrebu dugo vremena.

 

Moderan dizajn za sve proslave: Električna pumpa za naduvavanje balona, je idealan pomoćnik za sve prilike proslava, venčanja, rođendane, praznike i bilo koju posebnu proslavu.

 

 

 

 

Operativni koraci:

  • Uzmemo prstima dve strane balona.
  • Pokrijemo otvor za naduvavanje balonom.
  • Naduvamo balon guranjem otvora za naduvavanje nadole.
  • Otpustimo otvor za naduvavanje kada je veličina balona prikladna.

 

 

 

Upozorenje:

  1. Nikada ne ostavljamo pumpu bez nadzora dok je u upotrebi.
  2. Pumpa se ne koristi u vlažnom stanju.
  3. Pumpa se treba pravilno održavati. Nikada ne dozvoljavamo da se pesak, sitno kamenje i bilo kakve mrvice, usisavaju u otvor za naduvavanje i otvor za izduvavanje kada koristimo pumpu.
  4. Pumpa se treba pravilno koristiti. Nikada ne gledamo unutra i ne usmeravamo otvor za naduvavanje i otvor za izduvavanje, prema očima i licu dok pumpa radi.
  5. Nikada ne pokušavamo staviti ruku ili prste u otvor za naduvavanje i otvor za izduvavanje.

 

 

 

 

Specifikacije:

Frekvencija: 50 Hz / 60 Hz
Pritisak: 15000pa
Snaga: 600V
Napon: 110 – 240V
Materijal: PP
Napajanje: EU: AC220V ~ 240V, 50Hz
Buka: < 90dB

 

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „Eleketrična i lako prenosiva pumpa za balone“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можда ће вам се свидети …

  • Baloni sa LED svetlom u više boja.
Scroll to Top