,

Slova za Decu

399,00 RSD

Dezen sa motivima abecede. Edukativan i praktičan.

Kroz igru, uz maštu možemo da učimo slova, na zidovima da ih ispisujemo pored postojećih slova a potom da ih obrišemo jer su tapete vodootporene i da sledećeg dana krenemo u nove avanture učenja.

Za sobe i vrtiće, tapete iz snova.

Dimenzije table: 77 x 70 x 0.4cm

Ova tabla pokriva 0.54 m2

Mimimalna količina za besplatnu poštarinu je 5 tabli.

Dostupnost: Out of stock

Rešenje kojim ćemo postići efekat prirodnih materijala na zidovima.  Trodimenzionalna zidna dekoracija od kombinovane mekane pene i polietilena, minimalističkog i modernog dizajna.

Slova za Decu

O D L I K E

 • Jedna od odlika 3d samolepljivih panela je fleksibilnost. Prilagodljivi su na raznim površinama, od potpuno ravnih zidova do onih sa manjom granulacijom kao što je npr. španski zid. Takodje, mogu da se lepe na zaobljene površine, lamperiju, pločice, direktno na blok ili na samo gletovan zid.
 • Paneli su izradjeni od polietilena i polietilenske pene, debljine 4 mm – 1 cm sa naglašenom trećom dimenzijom. 
 • Svojom debljinom paneli omogućavaju i određen stepen termo i zvučne izolacije i sprečavaju dalje širenje vlage, dakle njihova svrha nije smo dekorativna.
 • Polietilen je ekološki prihvatljiv i sertifikovan materijal, što direktno znači da su paneli pogodni za svaku kuću, uključujući i dečije sobe, igraonice, vrtiće, restorane, poslovne prostore, kancelarije, radionice, teretane, frizerske salone, salone lepote, berbernice itd.
 • Ono što je najinteresantnije u vezi ovih panela je činjenica da ih mozemo postavljati bez majstora, kada i kako mi to želimo.
 • Na pozadini svakog panela nalazi se jak lepak, zaštićen papirnom folijom. Kako su tapete izgrađene od polietilena, samo sečenje tapeta radi ukrajanja je vrlo jednostavan proces.

 

VODIČ ZA POSTAVLJANJE TAPETA (link)

Pratite nas i na FACEBOOK i INSTAGRAM.

0
  0
  VAŠA KORPA
  VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU