NOVA GENERACIJA TAPETA
Očaravajući rezultati sa minimalnim ulaganjima
AROMATERAPIJA
ENTERIJER
inspiracije, saveti, ideje, trendovi
Previous
Next

SOBNE 3D TAPETE

Kažu da je kuća rupa bez dna i da se mnogi problemi često ponavljaju. Istina je!

Važno je prihvatiti da taj naš dom, kao i ljubav, kao i biljke, zahteva neprestanu nadogradnju. Mi tu vidmo lepotu a ne problem i smatramo da uz malo kreativnosti i uz Praktične & Simpatične proizvode ovaj zadatak može biti zabavan a rezultat očaravajući sa minimalnim ulaganjima. 

Unošenjem svežine u našu bazu iz koje sve kreće i kojoj se sve vraća na kraju dana i mi ćemo se osećati zdravije. Ruinirani prostori, ošteceni zidovi, zahvaćeni vlagom, obojeni odrastanjem naše dece za trenutak mogu biru rekonstruisani i ono sto je najlepse,  u tome smo sami svoji majstori. Ponuda različitih dezena omogućuje  nam igru bez granica, gde mozemo ispoljiti sve ukuse, od minimalističkih do raznobojnih. I na posletku, iz ličnog  iskustva, vasih ruku delo daje najveću vrednost svemu.

Rešenje za oštećene zidove – brzo, lako i efikasno! 

Benefiti samolepljivih 3D panela su mnogobrojni ali ukratko paneli imaju toplotnu i zvučnu izolaciju u jednom. 

Debljina im je 0,4-1 cm pa su odlične i kao zaštita na površinama zahvaćenim vlagom. 

Vodootporne, lako se odžavaju, samo vlažna krpa preko i vraća im se prvobitni sjaj.

Simpatične & Praktične sitnice iz naše ponude učiniće vaš dom toplim. 

Dobrodošli! – N tim vam stoji na raspolaganju.

Uz kupovinu, za korisne savete posetite naš  BLOG.

3D tapete sobne

NAJPOPULARNIJI PROIZVODI

 • Protočna slavina sa flexi lulom i bojlerom 3000W za sudoperu.
 • Lampa na solarnu energiju sa senzorom pokreta
 • 3D Tapete

  Soft Roll

  650,00 рсд Прочитајте још
 • 3D Tapete

  Bela Cigla

  470,00 рсд Додај у корпу

Benefiti 3D tapeta

Sobne 3D tapete su sertifikovan, ekološki proizvod – ne ispuštaju toksine a zbog svoje mekoće su veoma pogodne za prostore u kom deca borave. 

Brzo postavljenje i održavanje – zahvaljujući samolepljivoj, prijanjajućoj pozadini postavljanje se vrši brzo i lako, bez velikog nereda i korišćenja dodatnog lepka. 

Ćišćenje tapeta se vrši jednostavnim brisanjem vlažnom krpom.

Termo i zvučna izolacija – svojom debljinom nam omogućavaju i određen stepen termo i zvučne izolacije i sprečavaju dalje širenje vlage, dakle njihova svrha nije smo dekorativna.

Vodootporno svojstvo i termička izdržljivost – jednom kada postavite svoje 3D tapete ne morate brinuti o njhovom kvašenju,  ne upijaju tečnost i ne deformišu se. 

Trpe toplotu do 120 stepeni te su bezbedne za postavljanje u blizini šporeta, grejalica i drugih uređaja koji ispuštaju toplotu.

Instalacija – mogu da se lepe preko svih ravnih i blago hrapavih površina.

3D sobne tapete u dnevnom boravku

O izboru dezena

Poznato je da boje utiču na čovekovo raspoloženje, volju za rad, pa i na njegovu produktivnost. Neke kombinacije boja smatramo prijatnim, druge manje prijatnim. 

Skoro svako ima svoju omiljenu boju, pa prema tome nije svejedno kakvi su predmeti naše okoline, zidovi – njihove boje i kako sve to zajedno utiče na nas. 

Zidovi pokrivaju veliku površinu naših životnih i radnih prostora i zato je važan način na koji ćemo ih urediti i dekorisati.  U prošlosti su preovladavale dve boje u stanovima i kućama, tamna  za drveni nameštaj i najjeftinija boja za zidove bela, boja kreča.  

Danas, moda boja se izmenila, čak su popularne i drečave kombinacije boja, smeliji dezeni i njihove kombinacije.

Moderne dezeni, kao i boje moraju biti ukusno usklađene, jer »moderno« ne znači i ukusno.

Kada je u pitanju odluka o pravom dezenu ili o »ispravnoj « kombinaciji dezena i boja, ponekad ni stručnjaci ne mogu dati pravi odgovor.

Ono što je najvažnije jeste da ne smemo izneveriti svoj ukus da bi se osećali prijatno u svom radnom ili životnom prostoru.

 

Kontakt telefon: 065/55-84-000

Radno vreme: pon-pet 09-17h.

Besplatna dostava

Za sve porudžbine
u roku od 24-48h

Sigurno plaćanje

Platite direktno kuriru na vašem pragu.

Garancija kvaliteta

Zagarantovano zadovoljstvo, u suprotnom povrat novca.

Direktan uvoznik

VGlobe je uvoznik brzih i lakih rešenja za Vaš dom.

ČESTA PITANJA

To prosto nije moguće. Fabrički lepak se nalazi na čitavoj poleđini a ne samo na ivicama pa je mogućnost za odlepljivanje ravna nuli.
Proces skidanja se ne razlikuje mnogo od skidanja običnih, tradicionalnih tapeta, sem što je lakši. Skidajući obične tapete, one se cepaju, ostaju prilepljene uz zid i tu nastaju muke. Kod 3D tapeta takav problem se ne može desiti. Ukoliko ostanu tragovi od lepka na zidu, to možete ukloniti jednim od mnogobrojnih trikova koje mežete pronaći na internetu.

3D tapete su vodootporne. Zahvaljujući posebnom završnom sloju možete ih redovno brisati vlažnom krpom. Ne preporučujemo dodavanje jakih preparata koji sadrže hemikalije, obična voda je sasvim dovoljna za postizanje željenog efekta.

Za implementaciju 3D tapeta nije potrebna pomoć majstora. Table su fleksibilne i lako se prilagođavaju svakoj površini. Ipak, ukoliko vi ne želite da ih lepite sami možete angažovati tapetara ili molera koji će to uraditi umesto vas.

Za postavljanje 3D samolepljivih tapeta nije potreban dodatni lepak. Lepak je prethodno, ravnomerno apliciran na svaku tablu i pokriven posebom zaštitnom folijom. Prilikom postavljanja potrebno je da odlepite zaštitnu foliju i table su spremne za upotrebu.

3D tapete možete lepiti u kuhinjskom prostoru i kupatilu, bez problema. Tapete se mogu lepiti I na mestima koja se često kvase, ali ne možemo garantovati za njihovu postojanost kao kod ostalih zidova. Razlog tome je način na koji lepite i ukoliko voda uspe da dođe u kontakt sa lepkom, vremenom će ga oslabiti. Ukoliko lepite 3D tapete u blizini takvih površina, savetujemo da obložite ivice silikonom.

Gornja tačka gorenja 3D tapeta je 120 stepeni. Ne preporučujemo lepljenje u samoj blizini jakih peći kao što je to kamin ili peć na drva. U takvim slučajevima savetujemo razdaljinu od 1,5-2m.

3D tapete mogu da se lepe preko pločica, bile nove ili stare. Ukoliko imate hrapave ili polomljene pločice, preporučujemo kupovinu dezena sa većom debljinom, kako biste postigli što bolji estetski efekat.

Pored dekorativnih benefita, 3d tapete imaju i mnoge druge: samolepljive su i vodootporne, lak način implementacije, jednostavno održavanje vlažnom krpom, zbog svoje mekoće pogodne su za decu, zvučni i termo izolator.

Standardni rok isporuke porudžbine je od  1 do 3 radna dana. 

Za implementaciju 3D tapeta nije potrebna posebna priprema. Pre lepljenja savetujemo da obrišete površinu običnom krpom, kako biste uklonili ostatke prašine/prljavštine.

Pre lepljenja preporučujemo prethodno saniranje vlage preparatom namenjenim za to. Lepak će svakako držati određeni period i vlaga ne može izbiti na površinu 3d tapeta. 3D tapete ne mogu same po sebi ukloniti vlagu niti sprečiti ponovno pojavljivanje prouzrokovno drugim faktoroma ( loša izolacija/stolarija/itd.) U ponudi imamo Helios preparat koji možete kupiti na našem sajtu po promotivnoj ceni.

3D tapete su sertifikovan proizvod. Potpuno su bezbedne, netoksične  i  ekološki prihvatljive.

Instalacijom 3d tapeta dobijate dodatnu termo i zvučnu izolaciju, zbog debljine tabli. Važno je napomenuti da to nije njihova primarna namena već  sekundarni benefit.

Scroll to Top