Najtraženiji osveživači vazduha

Najtraženiji osveživači vazduha za 2020/2021 godinu

Najtraženiji osveživači za 2020/2021:

1. Lotus kupa

Model koji je ove godine definitivno oborio sve rekorde potražnje jeste difuzer Lotus Kupa. Svojim neobičnim dizajnom, stiliziovana kupa u boji drveta, osvojila je srca ukućana mnogih domova. Ono što Lotus kupu izdvaja pored sjajnog dizajna jeste tih, skoro nečujan rad, dekorativno LED osvetljenje i velika količina vodene magle koju ispušta. Ovaj model se veoma lako uklapa u svaki enterijer i izgleda vrlo elegantno.

Lotus Kupa

Lotus Kupa poseduje rezervoar kapaciteta 400ml što nam omugućava neprekidno vlaženje vazduha i do 6h. Dodatna pogodnost je što ovaj uređaj raspršuje aromatična ulja u vazduh tako da čini vazduh mirišljavim i svežim tokom celog dana. O dodatnim funkcijama i nameni osveživača vazduha pročitajte ovde.

2. Lotus vaza

Još jedan veoma popularan model je Lotus Vaza koju takođe odlikuje inovativan, moderan dizajn. Odlično se uklapa u drvenast enterijer a kako svojim oblikom podseća na vazu može se koristiti i u dekorativne svrhe. Funkcija automatskog gašanja nakon što se rezervoar isprazni nam omogućava bezbrižno korišćenje tokom dana i noći.

Lotus Vaza

Za ambijentalno osvetljenje možemo se služiti funkcijom LED svetla koje sija u 7 različith nijansi a u kombinaciji sa vodenom maglom koju ispušta, Lotus Vaza zaista izgleda očaravajuće. Da poručite svoju kliknite ovde.

3. Lotus gigant

Ako volite prefinjenu eleganciju kojom bela boja odiše onda će nesumljivo Lotus Gigant biti i vaš omiljeni izbor kada su osveživači vazduha u pitanju. Sjajno izgleda u svakoj prostoriji, pogotovo u kancelarijama, spa prostorima i kupatilima.

Lotus Gigant

Opremite vaš prostor ovim gigantom i koristite ga u kombinaciji sa aromatičnim uljima kako biste postigli potpuni efekat aromaterapije. Podesite količinu vodene pare koju želite a zatim se opustite i uživajte. Ovaj model se takođe automatski gasi kada je rezervoar prazan te ga možete bezbedno koristiti i tokom noći dok spavate.

4. Lotus difuzer svetlosti i senke

Kada je u pitanju opremanje spavaće i dečije sobe difuzer “Svetlosti i senke” se pokazao kao najdraži izbor kupaca. Razlog je mala projektor lampa na vrhu, koja poseduje šablone sa različitim motivima poput meseca i zvezda, raznih šara i cveća. Dostupan u dve nijanse drveta, sitnog dizajna čini ga pogodnim za svaku prostoriju a veoma je pogodan i za prenošenje.

Lotus difuzer svetlosti i senke

Kapacitet ovog osveživača iznosi 130ml te omogućava nesmetan rad i do 3h. Zahvaljujući funkciji LED svetla jednim klikom možete promeniti boju osvetljenja. Za maksimalan doživljaj dodajte par kapi aromatičnog ulja pre samog pokretanja uređaja.

Ukoliko vas interesuje više o osveživačima vazduha

Ukoliko želite da pročitate više o funkcijama koje vrše osveživači vazduha, kao i koje sve probleme rešavate njihovim korišćenjem pripremili smo sledeći članak.

Da pogledate video upustvo za korišćenje uređaja kliknite ovde.

Takođe, za dodatne informacije i poručivanje možete nas kontaktirati putem telefona na broj 0658854000 ili putem mejla na info@gmail.com.

0
    0
    VAŠA KORPA
    VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU