Uređenje doma uz 3D tapete

4 Ideje za uređenje doma uz pomoć 3D samolepljivih tapeta

4 Ideje za uređenje doma uz pomoć 3D samolepljivih tapeta:

3D cigla

Najpopularniji i najklasičniji model je 3D cigla. Ovaj model tapete se uklapa u svaku prostoriju te je možete koristiti za preuređenje svih zidova, dekorisanje delova zida ili pak ponekog ugla. Lako se ukraja i uklapa te daje efekat prave cigle. Dostupna u više boja, unosi živahnu atmosferu i odlično se uklapa uz svcaki nameštaj.

2. 3D Soft Roll tapete

Da razbijete monotoniju praznih zidova koristite jednostavne geometrijske oblike kao što je model Soft Roll ili Karike. Ovaj tip tapete odlično izgleda u kancelarijama i salonima. Vizuelno deluju veoma luksuzno i elegantno, upotpunjuju prostor te se najbolje uklapaju u prostorije u kojima nema puno nameštaja. Takođe, u ponudi su i drugi geometrijski oblici, koji služe kao odlična dekoracija za predsoblje ili spavaću sobu.

3. 3D kamen

Ovaj model 3D tapeta se najbolje uklapa uz kuhinje, trpezarije ili kao dekoracija u dnevnom boravku. Zalepite ih na šank, delimično dekorišite zid ili ih postavite oko kuhinjskih elemenata. Pored 3D kamena, vrlo su popularne tapete koje predstavljaju imitaciju mermera.

4. 3D Dečiji crtani likovi

Najslađe za kraj – neka vaše dete ima sobu iz snova! Uredite dečiju sobu uz pomoć tapeta sa crtanim likovima koje možete bojiti sa vašom decom ili ih ostaviti u jednostavnoj crno-beloj varijanti. Njihovu sobu možete ukrasiti i veselim medvedićima ili šarenim dinosaurusima a za male pčelice pametnice iskorisite abecedu.

Nadamo se da ste pronašli traženu inspiraciju za uređenje doma a kako je u ponudi još mnoštvo drugih varijanti, predlažemo da pogledate celokupnu ponudu 3D samolepljivih tapeta kako biste lakše odabrali model tapeta koji će se najbolje uklopiti uz vaš dom.

Ukoliko vas interesuje kako da montirate 3D tapete pogledajte naš vodič za postavljanje tapeta.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem mejla info@simpaticnoiprakticno.rs ili na telefon 065/558-4000.

0
    0
    VAŠA KORPA
    VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU