3D tapete – Najnovije rešenje za uređenje doma

3D tapete – najnoviji trend za uređenje prostora

Dosadilo vam je da svake godine iznova krečite samo da bi zidovi ponovo bili uprljani već posle par nedelja?

Nervira vas nered koji nastaje prilikom krečenja, uflekani nameštaj i greške prilikom moleraja?

Želite trajno rešenje za čiste ali pored dece i kućnih ljubimaca više niste sigurni da takvo rešenje postoji? 

Šta ako vam kažemo da postoji način da ne uložite ni dinara u krečenje narednih 10 godina a da vam dom izgleda lepo i čisto kao i prvog dana? 

Verovatno mislite da je to nemoguće ali dozvolite da vas razuverimo…

Na tržište su stigli novi modeli zidnih tapeta – 3D sobne tapete koje predstavljaju inovativno rešenje za vaše zidove. Ono što ih izdvaja od klasičnih tapeta jeste to što nam služe ne samo kao stilsko rešenje za naš dom već nam pružaju i određen stepen termo i zvučne izolacije, sprečavaju širenje vlage a uz to ih možemo postaviti potpuno sami, bez majstora. 

 

Šta čini 3D tapete funkcionalnim i popularnim u isto vreme?

Pre svega, jednostavnost – brzo i lako postavljanje bez nereda i korišćenja lepka. Samolepljiva pozadina lako prijanja na skoro svaku površinu a postavljanje vršimo sami, bez potrebe za plaćanjem majstora.  

Moderan, luksuzan dizajn uz koji sa lakoćom unosimo svežinu u dom i dodajemo mu estetsku vrednost. Uklapajte uz različit nameštaj ili transformišite radni prostor, zaboravite na ružne pločice u kupatilu ili opremite dečiju sobu, izbor je na vama. Više se ne govori o dosadnim, jednobojnim tapetama već o potpuno novom, inovativnom tipu tapeta, imitaciji raznih trodimenzionalni površina. 

Od imitacije cigle preko raznih stilizovanih rešenja, u ponudi je zaista velika ponuda 3D sobnih tapeta. Lako ćete urediti dom na način na koji to rade profesionalni enterijeristi.

Obzirom na to da se radi o trodimenzionalnom proizvodu ove tapete poseduju određenu debljinu. Zahvaljujući tome stvaraju jedan vid termo i zvučne izolacije.

Za razliku od recimo, stiropora nisu toksične i potpuno su bezbedne za okolinu. Izrađuju se od ekološkog materijala, polietilenske pene, koja se koristi i pri izradi dečijih krevetaca što samo potvrđuje njihovu sigurnost. 

Gde sve mogu da postavim 3D tapete?

Ove tapete možemo postaviti na bilo koji unutrašnji zid pa čak i u kupatilo. Postavljanje je dozvoljeno na sve glatke i blago hrapave površine. Za grube, neobrađene površine preporučuje se da odaberete model debljine 1mm ili prethodna obrada same površine na koju lepite tapet.

Vodootporne, ne upijaju vlagu a takođe trpe i toplotu do 120 stepeni zbog čega ih bez problema možemo postaviti i u kuhinju ili kupatilo, u blizini grejnih izvora ili oko sudopere i umivaonika. 

Ne preporučuje se postavljanje na vanjske zidove. 

Da pogledate uputstvo za postavljanje tapeta kliknite ovde. 

Ušteda novca

Svakom domu je potrebno osveženje s vremena na vreme ali i to možemo učiniti uz znatnu uštedu novca i to na duže staze.. Sračunajte koliko novca svake godine izdvojite za krečenje i majstora pa pomnožite sa 10 godina i dobiće realnu uštedu koji pravite postavljanjem ovih tapeta.

 Održavanje i garancija na izdržljivost 

Lepak koji se nalazi na pozadini ovih tapeta je toliko čvrst da zagarantovano neće popustiti čitavih deset godina. Održavanje je veoma jednostavno, dovoljno je da ih prebrišete vlažnom mikrofiber krpom da im vratite sjaj i svežinu.

Gde kupiti 3D sobne tapete?

Kupovinu zidnih tapeta možete izvršiti online, pozivom na broj 065/558-4000 ili putem mejla info@simpaticnoiprakticno.rs.

 

Da pogledate inspiracije za kreativno uređenje zidova kliknite ovde.

0
    0
    VAŠA KORPA
    VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU