Kako odabrati dezen, potrebnu količinu i ostali odgovori na mnoga druga pitanja.
Sve što vas interesuje možete pronaći ovde.
Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas kontaktirati na mail info@simpaticnoiprakticno.rs ili putem live chat-a.

DOBRODOŠLI U VODIČ

ZA POSTAVLJANJE TAPETA

NAJPOPULARNIJE 3D TAPETE

 • 3D Tapete

  Cube Verde Mermer

  550,00 RSD Pročitajte još

SAMOLEPLJIVE 3D tapete REŠAVAJU mnoge od sledećih problema

Unutrašnja termo i zvučna izolacija

Svima je poznata spoljna izolacija, neki su upoznati i sa unutrašnjom, ali termo i zvučna izolacija tapeta u jednom je potpuno nova stvar. Rešite problem pojavljivanja vlage i dekorišite zidove jednim potezom. Zbog debljine od 0.4cm do 1cm 3D tapete su sjajan saveznik u borbi protiv ove dosadne pojave.

Vodootporne tapete lake za održavanje

Ove tapete su vodootporne, što znači da više nemamo problem sa flekama na zidu u kuhinji i trpezariji, otiscima obuće u predsoblju i uskim hodnicima kao i sa umetničkim delima naših najmlađih u spavaćim sobama. Dovoljno je da preko tapeta pređete vlažnom krpom i vratite im prvobitan sjaj.

A od čega su napravljene 3D tapete?

Polietilen, potpuno ekološka i sertifikovana vrsta plastike. Stepen otpornosti na habanje i oštećenje je visok pa je ovaj material po mnogim karakteristikama bolje rešenje od dobro poznatog stiropora koji se lako deformiše. Otporan na toplotu do 120 stepeni te je potpuno bezbedan za kuhinju i deo oko električnog šporeta. Sam material se takođe koristi u proizvodnji opreme za bebe, što samo govori o bezbednosti ovog proizvoda.

Samolepljive tapete – brzo postavljanje

Ne treba nam dodatni lepak, nemamo prethodnu pripremu, dakle nema ni radova od par dana, što je možda i najbolja stvar. Potrebno je samo da odlepite zaštitnu foliju i tapetu zalepite na zid. Od alata su vam dovoljni isključivo metar i skalpel.

Bez skrivenih troškova + dodatna ušteda

Danas pronaći pravog majstora zaista jeste lutrija, a kako vam on u ovom slućaju stvarno nije potreban, uštredećete vaše dragoceno vreme, živce i popriličnu svotu novca. Tapete možete postaviti sami u krugu porodice. Sam kvalitet lepka i završnog sloja će učiniti da postojanost na vašim zidovima bude i do 10 godina.

Gde mogu uživo da pogledam samolepljive 3D tapete?

Posetite nas u našem izložbenom salonu na adresi Bulevar Oslobođenja 18c, Beograd, Srbija.

Kontakt telefon: 065/55-84-000

Radno vreme: pon-pet 09-17h.

0
  0
  VAŠA KORPA
  VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU
  Scroll to Top