Vakum kese

Vakum kese – 3 razloga da ih nabavite već danas

Vakum kese za odlaganje garderobe su jedan od najpopularnijih proizvoda današnjice i to sa razlogom.

Da li vam se čini da nikad nemate dovoljno prostora za odlaganje garderobe i drugih stvari? Bez obzira na to koliki vaš orman bio nekako je uvek pretrpano? Na sve strane nalazite odeću koju i ne nosite tako često a zatim i gužva zbog raznih kaputa, jakna, posteljine…? A gde je garderoba koju sezonski smenjujemo pa uvek bar pola godine stoji netaknuto, samo zauzimajući prostor?

Ako vas sve ovo već nije izazvalo da momentalno pobacate stvari na pod i napravite kompletnu reorganizaciju svog garderobera daćemo vam još tri razloga da to učinite još danas!

Značajna ušteda prostora i novca

Ovo je već dobro poznat razlog ali da li ste znali koliko tačno postora možete da uštedite korišćenjem vakum kesa? Odgovor je čak i do 8 puta više! Pametno iskoristite višak prostora da odložite stvari koje još uvek nemaju svoje mesto u plakaru.

Uz vakum kese štedite do čak 8 puta više prostora!

Pomislite samo koliko bi vas koštao nov orman ili dubinsko hemijsko čišćenje ustajale garderobe spram seta kvalitetnih vakum kesa. Nako odrađene matematike postaje nam jasna ušteda koju smo napravili koriščenjem ovih vreća za očuvanje robe. Takođe, u ovim kesama možete čuvati i dokumenta, plišane igračke ili druge manje predmete. Vakum kese nam istovremeno obezbeđuju višak prostora i štite robu od vlage i štetočina.

Očuvanje garderobe

Možemo se složiti da nema smisla čuvati garderobu koja je vremenom požutela, ustajala ili nagrižena moljcima. Da bismo izbegli ovo nepotrebnu robu možemo odložiti u vakum vreće koje ih štite od vlage, moljaca i neprijatnih mirisa. Roba je sa sigurnošću zaštićena u potpunosti bez ikakvih rizika.

Bolja organizacija

Ono što baš ne volimo jeste kada taman što posložimo orman već kroz par dana ponovo nastane opšti haos. Što bi se u narodu reklo “džabe smo krečili”. Zbog toga smo potražili praktično rešenje i ponovo ga pronašli u vakum kesama. Jednostavno smo sortirali sav “višak” u par vreća i uredno ih odložili na svoje mesto.

vakum kesa za čuvanje odeće

Dimenzije vakum kesa

Vakum kese su dostupne u različitim dimenzijama te je lako napraviti odgovarajući izbor u odnosu na sopstvene potrebe. Dimenzije su:

Upotreba vakum kesa

Upotreba vakum kesa je vrlo jednostavna. Sve što je potrebno jeste da ispratite sledeće korake:

Korak 1: Uredno posložite željenu garderobu u vakum kesu.

Korak 2: Pažljivo zatvorite patent na vrhu kese vodeći računa da ne ostane otvoren na nekom delu.

Korak 3: Odvrnite zatvarač za vakum a zatim usisivačem izvucite višak vazduha iz vreće.

Korak 4: Nakon što ste ispuhali višak vazduha vratite zatvarač i zavrnite čvrsto.

Korak 5: Odložite vakum kesu sa robom na predviđeno mesto.

Za kraj smo vam pripremili akcijsku ponudu na različite pakete vakum kesa, koju možete pogledati ovde.

Da pogledate video recenziju kliknite ovde.

Želimo mnogo sreće u daljem raspremanju!

0
    0
    VAŠA KORPA
    VAŠA KORPA JE PRAZNAVRATI SE U PRODAVNICU